ostatnio mi zaproponowano przeobienie nawigacji na automape czy ktos sie z czymś taki spotkał? jak bedzie potem współpracował soft auta chodzi mi o spalanie i inne....
To jest widok strony w wersji do druku
ostatnio mi zaproponowano przeobienie nawigacji na automape czy ktos sie z czymś taki spotkał? jak bedzie potem współpracował soft auta chodzi mi o spalanie i inne....
Moim zdaniem nie da się tego zrobić.
Tzn pewien tego nie jestem, ale przecież Bravo - czyli ten sam system ma WindowsMobile na pokładzie.. Nie wiem jaki tam jest Win i czy idzie go odblokować ale jeśli tak to pod WinCE automapa jest ;) Czysto teoretycznie powinno się udać :)
Croma i Brawo posiadają różne systemy nawigacji.
witam, mam problem z określeniem jaka wersja nawigacji jest zainstalowana przy uruchamianiu nie ma w rogu żadnej cyfry, przy probie wgrania wersji 9.8 pokazuje sie to co na zdjeciu, po wpisaniu kombinacji klawiszy znalezionych w net podświetlenie nawigacji mruga 2 razy i nic sie nie dzieje nieraz po chwili nawugacja sie wyłancza moze ktos potrafi powiedziec mi co robie zle lub skad mam sciagnac pewną aktualizacje nawigacji
Załącznik 11626 Załącznik 11625
Aktualizacja posiada błędy (źle wypalona).
dzieki za szybka odpowiedz:) wypalilem juz 5 płyt i za każdym razem to samo...nagrywalem na predkosci 8x program cd burner xp a moze podeslesz mi jakis link do pewnej sprawdzonej instalki?
Wypal płytę i włącz sprawdzanie poprawności. Większość programów to potrafi. Możesz też po wypaleniu odpalić jakiś program do sprawdzanie błędów na nośniku. Wujek google dostarczy dużo linków do takich programów np. ta wersja jest 30 dniowa, po uruchomieniu daj Surface test cdspeed2000.com/download.html
włączyłem tą opcje i zawsze wychodzi ze wszystko ok a na nawigacji widac to co na zdjeciach ...
spróbuj nero i z mniejszą prędkością no i markowa płyta - też miałem taki problem przy próbie zmiany softu, ja jeszcze wypalałem na nowym sprzęcie także laser był nowy
witam. tydzień próbuję wgrać aktualizację Cnavi+ do Cromy i nic.... Próbuję z wersją 12.2. czy powinienem po kolei niższe wersje czy mogę od razu 12.2?
Mam ją z IT. Rocznik 2008; Jest to CNavi+ tylko z CD (brak wej na pena); Kolorowy wyświetlacz. Przy uruchamianiu jest znaczek fiata na czerwonym tle; Nie wiem jaki jest soft i jak to sprawdzić..... Czy może ktoś podpowiedzieć? z góry dziękuję
12.2 nie jest dla cromy. Najnowsza wersja to 11.
dziekuję za info. pewnie to jest powód. tylko mam wątpliwość bo na forum ktoś pisał że do Cromy jest właśnie 12.2, a 12.3 do AR....
juz nie wiem co robie zle, wyczyscilem nawet laser w nawigacji nagralem 10 plyt roznymi programami i ciagle nie chce sie zaktualizowac. Na ekranie pojawia sie ciagle to samo co wyslalem w poprzednich swoich postach, moze ktos mi podeslac sprawdzony link lub obraz plyty bo moze ja mam jakiegos fake
udalo sie !!! wgrałem od razu wersje 12,2 i poszlo teraz szukam najnowszych map :)
A co zrobiłeś? Bo wpierw piszesz o różnych zabiegach, a teraz że się udało. Czyli wprost do nowszej wersji przyniosło efekt?
sciagnalem wersje 12.2 z jakiejs zagranicznej strony i od 1 razu zaskoczylo czyli nie trzeba wgrywac po kolei upgradow, przynajmniej u mnie tak bylo a wczesniej wyczyszczony laser w nawigacji mapa tez sciagnieta wiec wszystko w koncu chodzi tak jak powinno
Chudy weź podeślij linka do mapy.