Dzięki za podpowiedź :-)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki za podpowiedź :-)
Z soczewkami chodzi o to, że z czasem wypalają się odbłyśniki nad żarówką, ale jako że są symetryczne to po rozklejeniu lamp można je odwrócić o 180 stopni - po takim zabiegu lampy zyskują drugie życie. Ponadto w lampach soczewkowych granica światło-cień tworzona jest za pomocą takiej podciętej blaszki - jeśli kupisz soczewki z anglika to musisz ta blaszkę odwrócić bo tam z racji ruchu lewostronnego blaszka zamontowana jest odwrotnie.
Ja już sobie kupiłem za dwie sztuki + przesyłka dałem 220zl teraz czeka mnie tylko wymiana:-) jak coś to dam znać jak poszło.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jeszcze mam pytanie gdzie polecacie zrobić dziurkę na światło pozycyjne ? W którym miejscu?
o to mi chodziło dzieki wielkie, ktoś mnie po prostu zmylił :)
Witam,
W końcu przyszedł czas na napisanie o skończonej pracy nad lampami soczewkowymi w mojej bravie, otóż jestem bardzo zadowolony z tego gdyż poprawa jest nie prawdopodobna w końcu jeżdżę że światłami :-) , jeśli ktoś jest jeszcze nie zdecydowany to na prawdę bardzo polecam. !
Kolejny zadowolony posiadacz soczewek :)
Też będzie trzeba w końcu wymienić ;)
Jeszcze raz bardzo polecam aha co do żarówek w drogowych mam niebieskie, takie już były, a mijania to te co powyżej napisałem w pierwszym poście . Super są :-) a co do ceny to kupiłem na prawdę w bardzo dobrym stanie za 220 zł razem z wszystkimi zarowkami i przesyłka, oczywiście oryginalne Valeo.