To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bravo HGT VIS -
Odp: Bravo HGT VIS
Spoko :) poki co to dziwna sprawa bo w niedziele troche pomeczylem auto na A4 Krakow Bochnia Krakow i wydech teraz dziwnie brzmi i koncowki cale sie trzesa..pytanie czy gdzies 'wywialo' dziure czy..cos sie przetkalo :rolleyes:
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
-
-
u mnie to samo było i była dziurka zaraz za kolanem kolektora
-
Wszędzie się wypala.. Tłumik nie ma łatwo ogólnie ;)
-
I tak czeka od jesieni do przelozenia nowy kat robiony na zamowienie wiec pewnie przy okazji sie zrobi :) natomiast za katem do konca jest dedyk sportowy do HGT i mam nadzieje ze on sie nie rozlecial :)
-
ja tez musze cały wymienić aż od kolektora do ostatniej bańki
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
ja tez musze cały wymienić aż od kolektora do ostatniej bańki
W naszych to jeden kawałek więc tylko całość ;)
-
-
U mnie jest całość i jest nie orginalny i pierdzi, chociaż ostatnio daje lekkim basem :)
-
u mnie w środku nie słychać ale na zewnątrz tak jak sie gazu doda ;D
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
u mnie nie jest całośc..
To masz nie oryginał z tego wynika bo oryginalnie układ wydechowy jest w jednym kawałku..
-
1 załącznik(i)
Co do wydechu mojego to zaraz chyba wyjdę na 1h-2h z pracy i jadę to zrobić bo mnie trafi coś :!: Z nowości gotowe wyjścia na tweetery do słupków które już siedzą w aucie (słupki w czarnej chropowatej skórze) ;-)
Załącznik 7096
-
Też bym chciał wychodzić z pracy na godzinkę lub 2 i podłubać coś przy aucie:smile::P
sam robiłeś te mocowania na tweetery?;-)
-
Nie, mocowania robil znajomy :) z wydechem rozwiazana zagadka..jest szczelny i stan perfekto :) problem byl na 2 garze..poczatkowo niby cewka ale to jednak swiece..prawie wszystkie usmazone po przebiegu ponad 20k..NGK :rolleyes:
-
usmażone ? hmm a jaki miałes model swiec ? jedno elektrodowe ? moze warto zainwestowac w irydowe ?
-
Cytat:
Napisał
yacub
usmażone ? hmm a jaki miałes model swiec ? jedno elektrodowe ? moze warto zainwestowac w irydowe ?
Przedtem były NGK jakieś, teraz też znów są NGK V-Line dwu elektrodowe ;-) Przy następnej zmianie pomyślę na irydowymi :tongue
-
nigdy się nie spotkałem z usmażonymi świecami... tez mam NGK dwu elektrodowe.. i ani troche osadu..
-
-
Cytat:
Napisał
pajel
ale sztrucel
jakbym Cię nie znał to może bym uwierzył pokaż swoje Turbo na FKP ;-)
w ostatnim czasie:
- zamontowany Depo gauge z temperaturą oleju, ale nie podłączony jeszcze bo czujnik chce mieć w misce olejowej
- tweetery przerzucone w słupki - poprawa audio na +++ zdecydowanie względem ori miejsc przy podszybiu
- wymiana żarnika od xenonu bo oczywiście jeden znów się musiał spalić :mad:
- uruchomiony ori centralny tak żeby działał z przycisku w pilocie (przełożony sprawny odbiornik w podsufitce i pastylki w kluczykach z rozbitego JTD)
- usunięte emblematy z karoserii, zostały tylko Abarthy...mam kupiony nowy Bravo_HGT na tylną klapę ale znów 155_20v nie da się kupić więc narazie będzie bez
;-)
oprócz tego wrzucony letni setup i jakoś walczymy z zimą :lol:
-