Pytam się z ciekawości bo bardzo ładna ta panda. A tak na marginesie to sc też na pewno ma niezłego kopa ;p
To jest widok strony w wersji do druku
Pytam się z ciekawości bo bardzo ładna ta panda. A tak na marginesie to sc też na pewno ma niezłego kopa ;p
No raczej sc ''lata'' a jak miałby tą skrzynkę i 100hp z 1,2 to wogóle, tyle że sc będzie sprzedane i pozostanie pandolot :/
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Załącznik 6461
Przygotowana na zimę
Pikna :). Jakiś czas temu widziałem taką u siebie w mieścinie, a jeszcze wcześniej dowiedziałem się, że w ogóle coś takiego było :D. Jedyna Panda, która mi się podoba i którą chętnie bym przygarnął :). Twoja pięknie się prezentuje. Taki cichociemny czarnuch :P. Powodzenia. :D
srebrna tez ładnie wyglada koles z bloku obok miał taką :) no przyspieszało to ;) no i fajnie wygląda bo jest ładnie olistwowana :) tylko ze on miał jeszcze inne tylne lampy takie oczka :) a mnie sie bardzo podoba ten daszek na tylnej szybie :)
swietny mały samochodzik
wracając do tematu to koles miał takie lampy z wersji 4x4
ale to była wersja 100hp
Panda 4x4 lampa tylnia lewa (2940801826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sam dokładał?;-) bo jako wersji 4x4 to nie ma 100 konnej tylko 1.2 albo diesel 1.3
no dlatego pisałęm ze to było 100hp ale lampy miał chyba dołożone - moze pracował w fiacie :) nie wiem nie znam go osobiscie ale widziałęm to cudo pare razy zapierdzielało aż miło :)
No ja obecnie auto wystawiłem na sprzedaż muszę jakieś sprzedać he he na co wypadnie na to benc :D wszystko robimy by spełniać marzenia ale życie weryfikuje :/
jakiś link ?
cena bardzo dobra;-) najładniejsza Panda ze wszystkich ogłoszeń:P
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
http://otomoto.pl/fiat-panda-100hp-C27657231.html
a może czarne felgi sprzedaż ?
święte słowa haha
'szkoda' tak ładnej pandy ;)
sprzedawać :p
Zawsze jest szkoda, czasem życie zmusza a czasem chęć posiadania czegoś nowego. Uważam ze to każdego indywidualna sprawa:)
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2