To jest widok strony w wersji do druku
-
Dokładnie! Panowie moderatorzy (zwłaszcza lukq i byrrt), bardzo cenię sobie Waszą troskę o jakość treści i dyskusji na forum, jednak w tym przypadku jest już za późno. To Seth miał prawo zamknąć temat, skoro nie spełniał jakichś tam wymogów formalnych, a skoro wdał się w dyskusję, którą zresztą niepotrzebnie rozwinął, to moim zdaniem powinien wypić przez siebie nawarzone piwo.
-
Cytat:
Napisał
krzysztof2345
No właśnie wyprzedzanie z prawej strony jest zabronione, chyba że są namalowane pasy ruchu.
dokładnie
.
Cytat:
Napisał
krzysztof2345
A który przepis o tym mówi ?
Wymijanie omijanie cofanie - Wykłady teoretyczne - Prawo jazdy • AutoCentrum.pl
Żeby było zabawnie mam 2 kodeksy drogowe i w każdym jest tylko wyprzedzanie.
Cytat:
Napisał
spawacz
seth, proszę nie stosować uwag ad personam, typu:
dziwne że poczułeś się urażony. Najpierw sam pokazujesz jak jeździsz i zakładasz z góry że każdy kierowca to alkoholik i złodziej a potem masz wielki żal.
Cytat:
Napisał
spawacz
Całe szczęście to co piszesz, nie świadczy o mnie.
niebyłym tego taki pewny. Zaczynając dyskusje a właściwie chyba chciałeś się pochwalić jaki z ciebie super driver wyszło całkiem co innego i chyba to cię tak bardzo rozzłościło. Rozmowa cały czas jest na spokojnie i uważam że nic złego nie powiedziałem a skoro twoja duma poczuła się urażona to może jednak trochę prawdy w tym co pisałem było. Bo kultura na drodze to nie tylko sztywne trzymanie się przepisów (jak już pisałem wcześniej), myślenie i podchodzenie do każdego kierowcy indywidualnie to chyba sprawa najważniejsza no może zaraz po pierwszej zasadzie ograniczonego zaufania.
-
Sorry, ale nie tylko "spawacz" zauważył uwagę ad personam. Moje zdanie w kwestii tego sporu jest takie, jak w stopce Setha "nie sztuką jest się rozpędzić, sztuką jest wyhamować". Dlatego wyhamuj Seth, bo sam się zakręciłeś, jak domek ślimaka.
-
Panowie, temat nie był o tym, uwaga szczególnie do Ciebie seth bo to Ty powinieneś również dbać o porządek na forum.
Temat zamykam, nie usuwam aby było wszystko dostępne. Jak będzie sensowny temat do poruszenia to forum stoi otworem.