Jak to powiedział pewien kabareciarz "Jak jest ochota to i pies kota wyłomota" :D Fakt że po takiej kłótni to się nic nie chce ale pomysł niezły.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak to powiedział pewien kabareciarz "Jak jest ochota to i pies kota wyłomota" :D Fakt że po takiej kłótni to się nic nie chce ale pomysł niezły.
seth Ty tu od razu o łomotaniu ;)
padłem :)
Kłótnia była o jakąś pierdołe.. jak zazwyczaj to bywa ale w końcu mi przeszło.. na szczęście bo wyszło wszystko całkiem dobrze. A zaskoczenie było duże.. zwrot akcji od wyprowadzania do zaręczyn nie mógł być przewidziany nawet przeze mnie ;)
Dziękuje ;)
Nie dość że robią mało realistyczne zdjęcia to w Aparcie nie chcą pomniejszyć pierścionka, a pomniejszenie w innym salonie bąź u jubilera skutkuje utratą gwarancji. czyt. jak wypadną diamanty to ich to nie obchodzi. Na szczeście pieścionek mógby być tylko o 1nr mniejszy więc póki co pierścionek intensywnie jest noszony w obecnym rozmiarze.. i tak pozostanie bo widzę że ciężko jest się z nim rozstać :)
Złoty szpadel za odkopanie tematu, ale na przyszłośc, gdyby komuś strzeliło do głowy, żeby się oświadczyć to myślę, że ten kolega podołał : )
Nietypowe zaręczyny (Epic Proposal from Poland) ORIGINAL - YouTube
Hehe sposób w pewien sposób oklepany ale i tak szacuneczek :) podziwiam gościa za opanowanie i gadkę w takim momencie :)
A ja wręczyłem pierścionek pod wałami jasnogórskimi w obecności kilkunastu tysięcy ludzi, po 9 dniach wędrówki, z umówionymi kumplami, którzy przyjechali w strojach góralskich z trąbitami. Wokół z 50 ludzi z gwiazdkami robiło niezły hałas :-) Nie mogła się nie zgodzić :-) chciała zaskoczenie to miała :-) nawet ktoś nagrał film z tego wydarzenia :-)
Gratuluje wszystkim którym się udało :]
Ode mnie taki epic fail, chyba najgorsze ever zareczyny The Worst / Most Awkward Failed Marriage Proposal Ever - YouTube :]
Liczą sie starania :P na pewno nie dałaby kosza facetowi z powodu średnio zaplanowanych oswiadczyn : D najwazniejsze, ze chęci były ^^
szkoda tylko albo i nie....Choc mnie najbardziej dziwi dlaczego jest pelno filmikow na ktorym "ona" mowi nie w sposob hamski...Fakt moze jest wstyd i cos....ale z drugiej strony jesli daje jej pierscionek to chyba nie zna jej tydzien....
Co polowa tych kobiet w takim razie chce od zycia??
Heh... jakie to wszystko piękne historie...
A ja burak i głąb oświadczyłem się żonie po prostu w samochodzie... Fiacie 125p pick-up ;D
A ja sie oświadczyłem na Wieży Mariackiej w Krakowie. :) Podziwiała widoki a ja wyskoczyłem z pytaniem hehe :cool:
kamilo - ale na tym failu to facet poznał ją 3 miesiące temu... Według mnie nie jesteśmy w stanie nikogo poznać przez 3 miesiące.
Oświadczyny z zaskoczenia chyba są najlepsze :]
Jak w Fiaciku, to wszystko jest git ;)
Napisałeś "żonie" - znaczy: zadziałało, a chyba to się liczy ;)
Jakie to czasy nastali, że facet pyta się na forum jak sie zareczyc :|
czasy jak czasy, widzę że w niektórych przypadkach zaręczyny to większe przedsięwzięcie niż sam ślub ;)
Ja zaręczyłem się w kinie, pierścionek był w popcornie :D Zaskoczenie na twarzy Narzeczonej - bezcenne :D