To jest widok strony w wersji do druku
-
-
krotki drążek super sprawa ale w tym aucie to masakra bo trzeba po niego sięgać w głąb:D Polecam tez inne reflektory zobacz jak wyglądają one u mnie moze ci sie spodobają
-
eee tam ja normalnie sięgam:p
-
Nie żeby nie było ale nie mam większych zastrzeżeń do tego projektu masz swoją wizje i to najważniejsze. Nic tylko zmieniać teraz kolor tarcz wskaźników na białe:D j z tym czekam ponieważ zmieniam wskaźniki.
-
-
-
Sticker się ładnie wkradł i powiem szczerze że pasuje wszędzie tylko nie na klapce baku ale to tylko takie moje odczucie. W realu pewnie jest dużo lepiej. To terasz tylko ładna fela i deczko w dół bo koza :P
-
Dobrze, że nie widziałeś ile tego (stickera) miałem w poprzednim aucie :P Dojdzie jeszcze nalepek do dołu szyby :P
Fela wpadnie po zrobieniu blachy ale z glebą będzie ciężko bo często jeżdżę z kimś itp
-
ja bym skasował te kołpaki przynajmniej :)
-
Skasuję skasuję i pomaluję stalówki na srebrno :P
-
-
-
Ale dla Pana;p.. chodzi o radio ze nie gra czy o te cos bialego zwane naklejka za radiem ?? :D
-
-
Cytat:
Napisał
pawcio126
Złośnik jest fajny
Jak dla kogo ;) Mnie to jakoś "nie jara" ;P
-
Cytat:
Napisał
kamilo62
Ale dla Pana;p.. chodzi o radio ze nie gra czy o te cos bialego zwane naklejka za radiem ?? :D
Radio gra gra jak się włączy ale nie o to chodziło :P
Jak zauważyli koledzy, doszedł złośnik z którym nie miałem co zrobić to rozweseliłem trochę okolice radia :P
-
-
-
O Kurcze!
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
no to po sience, szkoda bo sie ładnie zapowiadało... :( Siena raczej kasacja a może nie... Kurde to jest straszne ktoś dba o auto tak go cholernie cieszy to że je ulepsza i nagle jeb... Dobrze że wszyscy cali
jednak zastanawiają mnie co wyczyniają kierowcy audi:D Nie mówię ze w tym przypadku to jego wina ale zaskakująca jest z nimi dużo incydentów
Kolego koziello wielka szkoda ale się nie przejmuj najważniejsze ze ty cały i wszyscy pasażerowie.