To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
Załącznik 3981tak wyglądała na przyciemnionych lampach
Załącznik 3982a tak na wł. światłach mijania
Jednak po zabraniu dowodu wrócił setup :
Załącznik 3983
Załącznik 3984
Jednak przyciemnione wrócą moze nie koniecznie aż tak hardcorowo:P jak tylko auto przerejestruje:)
-
co Ty caly klosz przyciemniles ??:D i chyba ten xenon mial wiecej jak 4300 skoro na zielono swiecil :PP
-
Powiem, ci tak, ze wygląda moze i dobrze, ale jednak chyba bezpieczeństwo ważniejsze, ja jestem na NIE ;)
-
No nie dziwie się że Ci dowód zabrali, bo wygląda to ładnie ale jeżeli chodzi o funkcjonalność to nie bardzo ;)
Widziałeś coś w ogóle jak nocą jechałeś? ;)
-
Cytat:
Napisał
szuro
co Ty caly klosz przyciemniles ?? i chyba ten xenon mial wiecej jak 4300 skoro na zielono swiecil P
Poważnie mam 4300k i nic więcej przez ta folie miał taki efekt:)
Cytat:
Napisał
Damian50
Widziałeś coś w ogóle jak nocą jechałeś?
Nocą nie jechałem wiec nie wiem....
Cytat:
Napisał
egon
Powiem, ci tak, ze wygląda moze i dobrze, ale jednak chyba bezpieczeństwo ważniejsze, ja jestem na NIE
Podejrzewam że jezeli kolidowało by to bardzo z bezpieczeństwem sam osobiście bym tą folie zerwał :)
-
Cytat:
Napisał
gigabyte85
jezeli kolidowało by to bardzo z bezpieczeństwem
Tylko powiedz mi, ze nie kolidowało :?:
-
Jak dla mnie to zdrowo przegiąłeś a skoro jeździsz autem to masz prawo jazdy,a skoro je masz to jesteś dorosły a tutaj tego w ogóle nie widać.Może zdemontuj lampy całkiem to wtedy będzie mega lans :red_kartka::red_kartka:
To jest po prostu nie porozumienie.
-
Cytat:
Napisał
Zielony
Może zdemontuj lampy całkiem to wtedy będzie mega lans
Jeżeli lans jak ty to mowisz to na bank nie fiatem bo to nie sa auta do tego to po pierwsze a po drugie to byla tylko próba która wyszła nie tak jak chciałem i jeżeli Ty lampy pierwszy zdemontujesz to ja bede drugi ...
Cytat:
Napisał
egon
Tylko powiedz mi, ze nie kolidowało
Słuchaj nie wiem czy kolidowało czy nie. Wszystko okazało by sie dopiero na wieczór czy bym cos przez nie widział czy nie:P na 100% jak by sie pole widzenia zmniejszyło zostało by to w mgnieniu oka usunięte. I to była tak jak mówiłem wcześniej próba.
-
Cytat:
Napisał
gigabyte85
na 100% jak by sie pole widzenia zmniejszyło zostało by to w mgnieniu oka usunięte.
No i to chciałem usłyszeć (przeczytać) ;)
-
Gigabyte a dlaczego ja mam demontować lampy :?: U mnie są jak najbardziej OK.
A co chciałeś uzyskać zaklejając przednie lampy skoro Fiaty nie są do lansu :?: Chciałeś sprowokować Policję :?: Dla mnie to dziwne :!:
Patrząc na to co zrobiłeś z autem i napisałeś to chyba przez pomyłkę kupiłeś Fiata :-k
Oczywiście dodam że jest to moje zdanie,które w żaden sposób nie ma na celu obrażania Twojej osoby :kawka:
-
Fiata przyznam sie kupiłem przez przypadek ale ogólnie do tych aut nic nie mam a chciałem miec ciemne lampy bo od zawsze ciemne mi sie podobały i niezależnie od marki auta. I jeżeli przyjmujesz ze Fiat a w tym przypadku siena jest do lansu to grubo sie mylisz to jest zwykłe auto do poruszania sie z miejsca a do miejsca b!! jak bym chciał lans to wybrałbym fiata coupe bo to bardziej jest auto do tego
-
2 załącznik(i)
Pewnej popołudniowej niedzieli znalazłem chwile czasy by w końcu za namową znajomego pobawić się w oklejanie wnętrza:P
Fakt może do końca się nie przyłożyłem do tego bo zajęło to tylko ok 1,5 godz. natomiast na taki czas i tak wyszło w miarę ok.
Teraz jakoś jaśniej w aucie się zrobiło:)
Załącznik 4519
Załącznik 4520
-
I smycz VW w fiacie osz Ty...;) A tak serio to fajnie wygląda chociaż ja bym u siebie nie odważył się tego zrobić. Ważne że Ci się podoba:cool:
-
Bo na jednej smyczce mam klucze od fiata i od vw transportera firmowego:P
Może nie do końca wyszło jakbym chciał ale jest jakaś odmiana:)
-
Nie nos tyle rzeczy przy kluczyku,to nie dobre dla kluczyka i stacyjki.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
Wkrótce będzie regenerował kluczyk jak ja :-P
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
a co mogło by się z kluczykiem stać ??
-
Ucho się onemu urwie, to się stanie :tongue
-
Wykrzywia się
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-