Widzę, że fotek się jednak narobiło więcej ;)
Ktoś tu marudził na neostradę.. hehe ja fotki wrzucałem via Play Online (upload 128kbps) więc nie marudzić mi tu ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Widzę, że fotek się jednak narobiło więcej ;)
Ktoś tu marudził na neostradę.. hehe ja fotki wrzucałem via Play Online (upload 128kbps) więc nie marudzić mi tu ;)
a tu macie parę filmików ze zlotu jak się bawiono
ZLOT - YouTube
zlot - YouTube
zlot - YouTube
zlot - YouTube
zlot - YouTube
no no fajne fotki jak w przyszłości zlot będzie bliżej Sandomierza to napewno sie wybiorę
Atmosfera ekstra ;) A odległość nie powinna grać roli ;) Powinno się raz do roku wpaść na zlot!
Dokładnie, to tylko raz do roku, byłp super tp najleprzy zlot w historii chyba, a reszta niech załuje, a nie teraz kąbinują jak fotki zgrac i po co?
Nie no spoko, ale na szczescie przezyc t wszystko, bezcenne :D i kompiel w ciepłym jeziorze.
rynio tymi filmami mnie rozbroiłes haha haha haha
Zazdraszaczam spotkania:) Za rok ja także piszę się na taki zlocik:) Super!
rieper a teraz dlaczego nie byłes :?:
egon mam je wykasować :!::!:
bo tak często byłeś na parkiecie:fiufiu::fiufiu:
No w sumie tak, byłem chyba cały czas haha haha haha
egon, miałem już ustawioną majówkę od pół roku, więc nie mogłem zrezygnować z tych planów. Ale next year I'm in :)
Wracając ze zlotu już powoli myśleliśmy gdzie za rok ;) I już jest parę typów ;) Ja osobiście zloty oceniam po tym jak jestem zmęczony po nich ;D
Po tym byłem bardzo! Odsypiałem z 2 dni.
miszko gratuluję tego zlotu,najlepszy na jakim dotychczas byłem.Atrakcji tyle że nawet z alko folgowałem żeby wszystko zaliczyć;-) Naprawdę widać że mnóstwo serca i pracy w to włożyłeś:smile: