czyli rozumiem, że powinnam ten bezpiecznik wymienic? a który to by był?
To jest widok strony w wersji do druku
czyli rozumiem, że powinnam ten bezpiecznik wymienic? a który to by był?
Tak, jak wspominałem, jest naklejka z opisem, ale jako, że już jestem w domu, zerkam w instrukcję - bezpiecznik numer 20 o wartości 10A. Więc jednak nie "Servizi" :-).
zaczne od tego, ze pofajdalo mi sie kiedys radio. tzn jak wcisnalem guzik to mi przerywalo wiec docisnalem radio i po chwili w kabinie dymek. Szybka reakcja wyjecie radia i odpiece kostek. troche sie poupalaly, ale to szczegol. Dzisiaj sie postanowilem za to zabrac. Balagan wkablach straszny. czesc kabli lezy luzno, czesc wpieta w kosc, postanowilem uciac czarny oraz +. Doszedlem do tego, ze po podpieciu iso do radia wlacza mi sie zegarek ten u gory :lol: oraz mozna operowac lampka na podsufitce, ale radio dalej nie dziala. Mam dwa czarne kable. Jeden wychodzi z tej wiazki co jest + staly, a ten drugi gdzies tam luzno lata. zegarek wlacza sie przy podpieciu tego 2giego bardzo dziwne hmm. W sumie to mam podpiete 2kable zasilajace do radia(+ oraz teoretycznie masa) oraz glosniki. Czy te dwa wystarcza? Bo wiem, ze jest jeszcze jakies podtrzymanie czy cos. Wiem, ze napisalem to chaotycznie, ale za duzo info jak na jeden raz. :D