czy filtr paliwa moze miec wplyw? samochod mam od grudnia i nie wymienialem jeszcze a poprzednik nie mowil kiedy wymienial
To jest widok strony w wersji do druku
czy filtr paliwa moze miec wplyw? samochod mam od grudnia i nie wymienialem jeszcze a poprzednik nie mowil kiedy wymienial
Jasne że może mieć wpływ na to. Filtr paliwa to g... a nie wydatek a wiele może poprawić:)
Załącznik 3891
Pytanie. Mam wstawione te dwa zaworki zwrotne i wydaje mi się, że mechanik powinien wstawić przed filtrem zaworek, a nie za. Co o tym sądzicie ?
Kurde no wtryski to nie sądzę.. Ew. może coś ze świecami żarowymi jest - czekasz aż się nagrzeją? Może któraś świeca niedogrzewa?
czekam aż się nagrzeją, próbowałem nawet z 4 razy grzać i wtedy odpalić i efekt taki sam
a jakbyś je omomierzem przemierzył wszystkie.. może któraś jest jednak padnięta?
wymieniłem filtr, problem nadal występuje, zostawiłem auto na 6h i musiałem potem kręcić z 7-8 sekund, jak przejade kilka km to potem odpala normalnie, problem jak jest zimny, jakies pomysly ? nawet jak odpale i zgasze po chwili to znowu musze krecic z jakies 4-5 sek, tylko jak sie rozgrzeje porzadnie to potem odpala od razu
jedyne co zauważyłem, że jak grzeje świecę dwa razy i odpalam w momencie palenia się kontrolki to odpala po ok 1-2 sek, to samo kiedy na dworzu jest powyżej 18 stopni