To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie rozumiem Was,a może to tylko wasze odczucie....
No nie ważne, uważam ze albo ktoś Ci sprzedał podrobiony olej (chociaż w to raczej wątpię), albo to nie werona oleju i po prostu się tak zbiegło.
Valvo robi naprawdę dobre oleje
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
Cytat:
Napisał
lukq
ze albo ktoś Ci sprzedał podrobiony olej
Valvoline nie rozlewa olejów w Polsce, więc marna szansa na podróbkę...
-
To ze nie rozlewa to ja wiem, ale już nie o takich rzeczach słyszałem.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
no chodzi troszke głóśniej takie jest moje odczucie, może dość subiektywne, niewiem jaki był lany wcześniej i sie pociło z pod pokrywy zaworów więc musiałem wymienić cały olej.Jeśli nikt nie narzeka to polatam na min i będę obserwował a oleju mam max więc za mało niejest napewno. Jeśli wszyscy polecają i uzytkownicy i sprzedawcy w sklepie czy tez sam producent na swojej stronie to chyba jest to dobry olej , ja tylko wyraziłem swoje odczucie. Jak pisałem może byc to dość subiektywne odczucie.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
może gdybym upuścił troszkę oleju by było między max a min to może by coś zmieniło ciężko stwierdzić.Z tego co wiem to lanie na max nie koniecznie jest zdrowe choć w sumie jest to taki przedział od min do max gdzie silnik powinien normalnie pracować i ciśnienie być powinno w granicach normy.Wszystko powyżej max lub poniżej min jest niezdrowe dla silnika.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
no i myślę że oleju podrobionego oleju mi nie sprzedano bo tenb warsztat z tego co wiem cieszy się dobrą renomą, polecił mi go inny użytkownik kilku fiatów , więc chyba niema lipy :) jak pisałem pojeżdzę i będę obserwował:)
-
Cytat:
Napisał
cinek2439
no chodzi troszke głóśniej takie jest moje odczucie, może dość subiektywne,
a może głosniej chodzi, bo jest teraz ...zima i to normalne :)
-
no tak ale po rozgrzaniu też tak chodzi więc to raqczej nie kwestia temperatury tak czy siak oleju nie odradzam skoro tyle osób go poleca to może rzeczywiście subiektywne odczucie
-
Cytat:
Napisał
hajdass
Niestety potwierdzam, u mnie już po około 300-400 słychać różnicę
Ale na Mobilu czy ogólnie? Bo jeżeli to właściwość tylko mobila warto by się rozejrzeć za inną marką..
-
Nie wiem jak na innych bo krótko autem jeżdżę ale na mobilu zaraz po zmianie mówię ojcu "auto się spsuło ciche jest" zrobiłem od tego czasu około 1500 km a po około 300 km stało się głośne jak na 2 letnim mobilu który zmieniał poprzedni właściciel
-
No ja chyba 3ci raz teraz olej w tym aucie wymieniałem i 3ci raz widzę to samo..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2