To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Ku przestrodze -
Cytat:
Napisał
TMK
będziemy sprzedawać trzeźwy oddech w spreju
Że ja na to nie wpadłem:lol2: teraz będę musiał płacić za licencję:prayer:
-
Cytat:
Napisał
TMK
Zarejestruję jakąś firemkę np. 'Wyziewex' i będziemy sprzedawać trzeźwy oddech w spreju Czuję gwarantowany sukces
Hell Yeah..Do spolki jeszcze jednego mozna wziasc....
Niestety..pomyslow wiele - ale do sukcesu to daleka droga...Bo zadna kampania nic nie pomoze...
-
Samochodowa gaśnica nadaje się... do zgaszenia peta na siedzeniu i to we wstępnej fazie pożaru.
Gasiłem kiedyś wyciek paliwa w maluchu - dopiero duża gaśnica przyniesiona z pobliskiego budynku użyteczności publicznej dała odpowiedni rezultat.
pzdr
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
PS: Nie ma przepisu mówiącego gdzie ma znajdowac się gaśnica. Ma to być łątwo dostępne miejsce.
pzdr
-
Cytat:
Napisał
mrozek
PS: Nie ma przepisu mówiącego gdzie ma znajdowac się gaśnica. Ma to być łątwo dostępne miejsce.
pzdr
O tym wlasnie mowie od poczatku....Ale dla policjantow i calego tego echa co czasami mozna wyczytac w necie...dla policjanta dostepnym miejscem jest pod siedzeniem kierowcy...Bo puki do bagaznika sie do czlapiesz to ci samochod sie spali....Taki absurd..
-
Z gaśnicą mcie racje, większość ludzi wozi ją w bagażniku bo najmniej przeszkadza. Dobrze jeżeli w ogóle wozi bo ide o zaklad ze nie kazdy ją ma. Ale tak na prawde nie wierze, ze cos sie zmieni w cigu najblizszych paru lt ludziom, od zawsze brakuje wyobrazni i bedzie dalej brakowac
-
Ostatnio jeśli tylko mogę to jeżdżę rowerem. Może nic mnie nie ruszy:)
-
Cytat:
Napisał
fiatowiec
Ostatnio jeśli tylko mogę to jeżdżę rowerem. Może nic mnie nie ruszy
Pewna pani, latem, w porze dziennej, wyjeżdżając z terenu swojej posesji na drogę potrąciła rowerzystę. Jej tłumaczenie: "nie widziałam, bo nie miał świateł".