Kupiłem je w Warszawie. Maty to Boll 25x50 cm 4.40 zł za sztukę. Kupiłem 12 i 3 mi zostały.
To jest widok strony w wersji do druku
Kupiłem je w Warszawie. Maty to Boll 25x50 cm 4.40 zł za sztukę. Kupiłem 12 i 3 mi zostały.
Wiesz co zastanawia mnie, czemu nie wykleiłeś od środka tych drzwi, efekt na pewno byłby jeszcze lepszy ;-) ale i tak 5+ dla Ciebie.
Nie chciało mi się z tym tak bawić dostęp ciężki co z tym idzie ciężko to wyczyścić od środka.
rozumiem ;-) teraz też jest ok, ale wiesz jakbyś tak zrobił to byłby dopiero efekt ;-)
A w szczególności jak zmienię głośniki z przodu jeszcze to w ogóle będzie efekt :)
Aha, nie dałem na mate żadnej folii, a słyszałem że lepiej dać coś może się stać? W sumie ta mata ma na sobie cienką folie z tego co widziałem bo raz mi się zerwała.
Spokojnie, jak ma folie to nie powinno się nic dziać.
Sam będę się za to niebawem brał..
Które polecacie?
MATA BITUMICZNA, MIĘKKA, WYSOKOELASTYCZNA_ 2,2mm! (2202412045) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
WYGŁUSZAJĄCA MATA BITUMICZNA standard BOLL (2210699489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Swoją drogą..
Od środka?
To jak miałby całkiem już drzwi rozkręcić? :P
nike166 inspirujesz mnie ;)
Doradzicie którą wybrać?
byrrt Bierz się za wygłuszanie :)
Koledzy powiedzcie mi czy w dziury między tapicerka a blachą nie mógłbym włożyć jakiejś gąbki?
No wilgoć pewnie by zjadła samochód ale nie ma czegoś podobnego o dobrych właściwościach?
Myślę że gdyby wypełnić czymś środek drzwi był by jeszcze lepszy efekt..
I czy ta folia chroniąca przed wilgocią nie jest raczej koniecznością?
Kupiłem
Hertz DSK 165 + dystanse + 12 mat BOLL
Wyszło mnie to 320 zł na oko...
BIORĘ SIĘ ZA WYCISZANIE!
Do przyszłego poniedziałku powinienem mieć już zamontowany zestaw :D
Wszystko opisze na forum..
Tylko jeszcze jedna rzecz..
Ciężko pociągnąć nowe kable w Bravie?
A po co chcesz ciągnąć nowe kable? Fabryczne bez problemu będą działały, strata pieniędzy i czasu nic Ci wymiana nie da.
Kable są w zestawie który kupuje, uwierz mi że kable dają dużo do tych głośników, które chce zamontować.
Ciężko mi to uwierzyć ale skoro tak mówisz ;)
Dają dużo ponieważ..
Dobre kable są w stanie wyciszyć szmery dochodzące z elektroniki samochodu
Nie wierze do tej pory w te teorię :) Tym bardziej nie wiem jak elektronika samochodu może przechodzić do głośników aby była w nich słyszalna :) Może z radia jakieś tam szmery są lecz jeszcze zależy od klasy radia i tak ale wątpię żeby one były słyszalne dla ludzkiego ucha.
Przy Sony GT650UI nie powinienem mieć problemów ale wymienię..
W końcu kable mają 12 lat :D