To jest widok strony w wersji do druku
-
Taki temat już kiedyś był u nas, ale na TTT Tempra Tipo Team :: Karty rabatowe ORLEN BIZNESTANK :) ;) Chodzi o to, że te karty może kupić ktoś kto ma firmę. Podpisuje papier z dostawcą paliwa, że zobowiązuje się, że co miesiąc zatankuje ileś tam litrów paliwa.
No i przedsiębiorczy Polacy wymyślili, aby pociskać to użytkownikom forum ;D Fajna idea, ale ja bym się trochę bał (ja jako organizator) podpisywać taki papier ;D Liczba tych kart jest też chyba ograniczona.
Dajcie znać jak dostaniecie plastik do ręki ;)
-
Cytat:
Napisał
miszko
Polacy wymyślili, aby pociskać to użytkownikom forum Fajna idea, ale ja bym się trochę bał (ja jako organizator) podpisywać taki papier Liczba tych kart jest też chyba ograniczona.
Jeśli było by to tylko na zasadzie zapłacenia 15 zł np. przez 100 użytkowników czy 200 to było by to wszystko ok, bez żadnych umów o których Michał wspominasz.
-
Cytat:
Napisał
lukq
BART_osz miałem na myśli ewentualnie zebranie u nas użytkowników, dogadanie się z grupą Lotos bądź jakąś inną czy BP Shell, czy jeszcze jakąś inną.
Skoro zainteresowanych jest nas tutaj tylko kilku ( 6 na liście ) czyli zainteresowane marne - gdzie wszystko co trzeba zrobić to dać 20zł i czekać na kartę , uważasz że będzie większe zainteresowanie jeżeli będzie trzeba zrobić koło tego jeszcze więcej (załatwiać papiery dogadywać rabaty itd itp) ? Wątpię ale oczywiście jak będzie tutaj przez klub coś organizowane to też się chętnie przyłącze.
Z odzewu widzę że raczej nic nam z tego klubowego załatwiania nie wyjdzie bo zainteresowanie jest marne - ja jak już pisałem tak czy siak w to "wejdę" inwidualnie bo to co wyłożę na kartę ,zwróci mi się z nawiązką :) .
Cytat:
Napisał
lukq
Jeśli było by to tylko na zasadzie zapłacenia 15 zł np. przez 100 użytkowników czy 200 to było by to wszystko ok, bez żadnych umów o których Michał wspominasz.
W naszym przypadku tylko do tego by się to sprowadzało - dajesz 15zł i cieszysz się zniżką przez 3 lata.
Cytat:
Napisał
miszko
Dajcie znać jak dostaniecie plastik do ręki
Dam na pewno ;)
-
ja bym nawet byl zainteresowany ale na razie mam rope po 4 czasem po 4.5 więc sami rozumiecie. a i jakościowa jest lepsza od tej choćby z petrochemii płock bo nie zamarza przy -35 :D
-
znalazłem jedną stacje nie daleko swojej roboty więc mogę się pisać na wyrobienie takiej karty
:)
-
Cytat:
Napisał
seth
ja bym nawet byl zainteresowany ale na razie mam rope po 4 czasem po 4.5 więc sami rozumiecie. a i jakościowa jest lepsza od tej choćby z petrochemii płock bo nie zamarza przy -35 :D
Qrdę to ja też chcę po 4,5 :)
No nic - dostałem emila zwrotnego od cobretiego z forum ibizy - najprościej dla nas będzie (dla chętnych) żeby wchodzić na
Klub Seat Ibiza Polska
i inwidualnie zapisywać się na karty, pamiętając że to oferta ograniczona i jest tych kart 3 tyś.
Tam po wpisaniu danych dostaje się namiary gdzie i komu robić przelew.
Grupowo miało by to sens jeśli wysyłali by karty w jedno miejsce. Ja mam raczej do każdego daleko , ale wy na północy czasem się widujecie więc może mogli byście sobie wziąć kilka kart na jeden adres. ( pewnie taniej by było o te 5 zł (*ilość kart) ) .
Tak czy siak - zalogować się na forum trzeba - a potem jako zalogowany wchodzimy na link podany powyżej - wpisujemy dane , robimy przelew ... i czekamy na kartę .
Ja się już zapisałem i kase wysłałem - teraz włączyłem sobie cierpliwość i czekam .
Jak kartę dostanę - dam znać jak to działa...
Zachęcam bo te minimum 15gr ( a może i więcej ) na litrze przez 3 lata się opłaca za te 15(+5zł) zł .
-
Cytat:
Napisał
BART_osz
Qrdę to ja też chcę po 4,5
zapraszam na wschód :D weźmeisz ile chcesz:D
-
ja też zamówiłem jedną kartę i zapłaciłem. Teraz czekam tylko na przysłanie jej do domku :)