To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
dbanan2
co to znaczy BRC i czym się różni od innych??
BRC to po prostu firma.. Jak każda ma plusy i minusy ale ogólnie ludzie chwalą. Temat dość szeroki.
Jak gaz to z głową, nie najtańszy bo się przejedziesz. Dobra instalacja i dobrze założona nie stwarza żadnych problemów w eksploatacji. Czy silnik się zużywa bardziej.. Pewne jego elementy na pewno ale sprawna instalacja nie psuje auta jak to się zwykło mówić a elementy które trzeba wymieniać częściej to np. tłumik. Padnie Ci po 3 latach np. to go wymienisz za 150zł ale będzie za co bo przecież przez rok można już zaoszczędzić sporo..
-
jeszcze raz dałem szansę chłopakom z południowej jak narazie jest ok ,przy 30 stopniach zał lpg na te pogody ok 2km jazdy,komp pokazuje mi też spalanie lpg,poj 42litry.zostałem zmuszony zagazować miesięcznie przejezdzałem za ok 900zł pb.no i szykują mi sie TROJACZKI:smile:będą koszty
-
Cytat:
Napisał
pioneer81
no i szykują mi sie TROJACZKI
Żartujesz? :D
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Żartujesz? :D
nie żartuje wczoraj oglądałem zdj i widziałem jak im serduszka biją:smile:
-
No stary no to potrójne gratulacje :D Sobie jakoś tego nie wyobrażam ;)
-
Dzięki byrrt :) za odpowiedź :) pioneer81 gratuluję strzału :))
-
-
Gratuluję serdecznie.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
No to i ja się dołączę ... :)
GRATULACJE ... :D
Sorry za OT ... :P
-
-
spalanie sprawdzone lpg na te zerowe pogody wychodzi nie całe 8litrów trasa mieszana jakieś 40km miasta i 60 km trasa.jest gitara:smile:
-
Cytat:
Napisał
pioneer81
spalanie sprawdzone lpg na te zerowe pogody wychodzi nie całe 8litrów
U mnie też spalanie jakby nie rośnie ale to dlatego, że rośnie spalanie na Pb ;) Więcej po prostu na Pb się jeździ..
-
dokładnie wiecej paliwa Pb potrzebuje na dogrzanie do odpowiedniej temperatury aby przełączył na gaz - roznica lato zima bedzie minimalna
-
Spalanie też lekko rośnie bo wartość (w moim przypadku) nadal oscyluje ok 9-9,2 ale na gazie robię teraz parę km mniej (pewnie różnica to ok 10km na 250 czyli niecałe 5%). Ale faktycznie najbardziej to uderza w spalanie benzyny..