Po 4 imbusy na fotel.. Tylko musisz mieć taki lepszy klucz z grzechotką bo z reg. są mocno dokręcone.
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Po 4 imbusy na fotel.. Tylko musisz mieć taki lepszy klucz z grzechotką bo z reg. są mocno dokręcone.
Pozdrawiam
rogerq666
tak jak lukq pisze bez problemu .
LexusHPC nie będziesz żałował. a założyłeś już??
Jak już kiedyś pisałem mam uszkodzony fotel kierowcy i muszę go wymienić, rozumiem z Waszych postów że nie ma żadnego problemu z rozstawem śrub zakładając fotel o Alfy ??
tak jak wcześniej pisałem ja zmieniałem i wszystko git pasowało bez przerubek:)
Jak zmienisz daj zdjęcia.
No to się zawiodłem. Fotele zupełnie nie pasują. Nie pasuje rozstaw śrub, a dodatkowo fotel zapiera się mocowaniem zamknięcia pasa o ten pas środkowy.
co ty Chłopaku gadasz ??!! Dziś zrobie zdjecia i wstawie tu jak jest u mnie
Też się dziwię, bo wielokrotnie czytałem, że wstawiają te fotele bez przeróbek..
Gadałem z gościem, który od paru lat już mi dłubie w tej bravie, mówi że była robiona na dwóch płytach podłogowych i tylko do jednej z nich pasują fotele z Alfy. W każdym razie na własne oczy widziałem że nie pasuje.
Brava na różnych płytach podłogowych? Też pierwszy raz słyszę..
Niestety nie znam się na motoryzacji :) Być może gość od którego brałem fotele dał mi inne, choć zapewniał że to na pewno od Alfy 146. Zrobie później zdjęcia i wstawię, na pewno jesteście bardziej zorientowani.
u mnie tak jak pisałem tylko przykrecic w stare szyny bez przerubek zrobie potem rownierz zdjecia
Chyba chodziło mechanikowi o bravo/brava. Po drugie jest to z alfą 146 P&P (fotele). coś mi tu nie pasuje.
zrobił bym zdjecia ale nie ma juz bravki:)
Na bank do mnie do bravy pasowały fotele bez przerubek odkrecilem seryjne wyjelem i wkrecilem od alfy 146
sprzedana dzis o 16.30:)
Podłącze się do tematu. Czy do Fiata Marea też będą pasować siedzenia z alfy 146? Są też jakieś inne modele, z których przełożenie do Marei jest możliwe bez większych modyfikacji?
Jadę jutro do gościa od którego kupiłem fotele, powiedział że sam spojrzy bo wierzyć mu się nie chce że nie pasują. Jak faktycznie nie będą pasowały to założy mi od Marei.