Wiesz ja myślę, że on właśnie mógł go urzyć i początkowo trzymał ale go gdzieś tam wypchnęło.. Jakby było cały czas tak rozszczelnione to by od razu zobaczył że cieknie.. Co to za miska że taka krzywa?
To jest widok strony w wersji do druku
Wiesz ja myślę, że on właśnie mógł go urzyć i początkowo trzymał ale go gdzieś tam wypchnęło.. Jakby było cały czas tak rozszczelnione to by od razu zobaczył że cieknie.. Co to za miska że taka krzywa?
On mówi, że to jakiś nieudany tani chiński zamiennik. Nie wiem czy to prawda czy nie ale już nie wiem czemu faktycznie jej nie może dobrze wkleić. szpara jest w miejscu gdzie miska jest półokrągła i źle przylega do obudowy silnika przy takim kole nie wiem od czego ono jest dokładnie ale jest trochę zabudowane chyba wiecie o jakie miejsce mi chodzi?
Mechanik mi zrobił prezencik i godzinę temu odebrałem samochód. Póki co nic nie leci i mam nadzieję, że tak zostanie. Co najlepsze wlał mi syntetyk Castrol'a bo akurat taki miał na stanie, powiedział, że silnik w bardzo dobrym stanie pomimo przebiegu 199800 tyś. i mu na pewno nie zaszkodzi. Oczywiście nic już nie płaciłem.