To dobre;) On tak wesoło buja tym łebkiem;)
To jest widok strony w wersji do druku
Aha czyli Ty nie malowałeś relingów,tylko zakupiłeś od razu pod kolor razem z lampami :!: Łeeee a ja już miałem brać od Ciebie resztę farby a tu taki zonk hehe :cool:
Fajnie to wygląda i mnie też takie coś interesuje.
No na początku zastanawiałem się nad malowaniem ale że wcześniej dostałem na allegro te lampy i później wyrwałem relingi w dobrej cenie to obyło się bez malowania;)
Już jak tylko kupiłem Marysie to w głowie miałem ten plan i jakoś dosyć szybko go zrealizowałem, myślałem że będę dłużej z tym zwlekał;)
Dzisiaj dostałem części do Fiacika
http://images43.fotosik.pl/1353/75d68038ebfeda3dm.jpg
A jutro jedzie na warsztat na wymianę tego rozrządu i będę już miał spokojną głowę;)
Fiacik dzisiaj po zimie został umyty i zrobiłem parę fotek;)
Załącznik 2698Załącznik 2699
Ładna ;) Oby jak najdłużej tak wyglądała ;)
200zł myślę że nie jest to kosmiczna suma za wymianę razem z pompą wody ;)
Fotki żeś trochę kolorował co? :P
No pewnie a dokładnie na telefonie gotowym programikiem przerobiłem od razu po zrobieniu;)
Bo na obróbce na kompie nie do końca się znam:)
Na dniach może machnę jakieś normalne;)
Fotki na zewnętrznych serwerach i np. ja sobie z pracy tego nie obejrzę a szkoda :(
Tez mnie drazni to jak są na innych serwerach.
Drogi w zimie i po śniegu wymęczyły troszkę Fiacika więc nowy zestaw drobnych upominków już kupiony ;)
Załącznik 2840
Co to za firmy?
Nie lepiej cały wahacza.
Gumy drążka stabilizatora wzmacniane?-jaka firma.
No nieźle ;)
Faktycznie firmy dziwne ;) Ale ważne że marysia dostanie coś nowego ;)
lukq już z wahaczem pisali mi na MCP, ale jest to co jest więc trudno;) A firmy niby dosyć konkretne bo znajomy w sklepie mechanicznym tak wybrał;)
Gumy drążka stabilizatora firma POZGUM;)
Dbam o Marysie jak tylko fundusze pozwalają bo nie chcę jej zaniedbywać:)
Marysia wczoraj musiała zostać u mechanika bo tuleje na wahacz miały rozmiar 20mm a mają być 21mm i dzisiaj rano dostałem nowe ;)
Załącznik 2856