To jest widok strony w wersji do druku
-
No widzisz, taka pierdoła a tyle nerwów. Obejrzyj dokładnie ten korek może coś się tam dostało, u mnie w korku jest zaworek podciśnieniowy który nie pozwala żeby w zbiorniku stworzyło się podciśnienie. Kiedyś jak jeździłem w firmie Żukiem, jadąc w trasę miałem zbiornik zalany do pełna, to po przejechaniu jakiś 100 km silnik po prostu zgasł. A jak odkręciłem korek wlewu, to uszczelkę wciągnęło do zbiornika, takie podciśnienie się wytworzyło.
-
czyli podciśnienie się zrobiło. uszczelkę załóż na korek żeby ci się woda tam nei dostawała i co jakiś czas go sobie odkręcaj
-
Cytat:
Napisał
seth
czyli podciśnienie się zrobiło
Na to wygląda, uszczelka jest potrzebna, a tak jak pisałem w korku powinien być zaworek, już gdzieś temat o podciśnieniu w zbiorniku był, i pisząc w tamtym temacie sprawdzałem korek u siebie, w moim korku jest zaworek który nie pozwala żeby stworzyło się w pompie podciśnienie.
-
był był obszerny temat to się zgadza. jak pisałem wcześniej uszczelkę musisz włożyć.
-
macie racje ta uszczelka jest potrzebna nie pomyślałem ze faktycznie może dostać się woda i kolejny problem miał bym na głowie. Zaraz rano postaram sie wyczyścić korek i zakładam uszczelkę DZIEKI WIELKIE
[COLOR="Silver"]
napisałeś dwa razy to samo więc jedno usuwam