a ja mam lipe,bo kupiłem tą taśmę na 3 diody,na stronie producenta jest napisane że jest po 12V,a jak podłączam po 12V to nie działa,dopiero po 6v startuje ;| jak temu zaradzić ?
To jest widok strony w wersji do druku
a ja mam lipe,bo kupiłem tą taśmę na 3 diody,na stronie producenta jest napisane że jest po 12V,a jak podłączam po 12V to nie działa,dopiero po 6v startuje ;| jak temu zaradzić ?
Nooo pomysł super zrobiłem to samo tylko kolorek niebieski i też cudnie działa ;)
Elegancko Też tak robie :D
panowie zrobilem to podswietlenie ale zapala mi sie juz jak przekrece stacyjke... zle podlonczone...?
A pod co podłączyłeś? Pod zapalniczkę? Jak tak to po prostu nie pod ten kabel się wpiąłeś :-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Podepnij się do lampki na górze i będzie git
dobra już sie w ten sam dzień uporałem nie w ten kabel się wpiołem i wyszło fajnie
Panowie w jakich sklepach kupowaliście te moduły ? Bo ja za Chiny tego nie mogę nigdzie dostać , pytałem w sklepach elektrycznych [ żarówki , żyrandole , baterie , i wiele innych rzeczy ] , saturnie , w sklepie z ładowarkami , jakimis akcesoriami do TV itp i nigdzie tego nie moge dostac ;/ Albo moje miasto to wieś , albo w złych miejscach szukam ..
Szukaj w sklepach elektronicznych ew. w technice reklamowej gdzie używają diód LED ;)
Jak nie to na allegro..
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprawdź sobie takie listwy kupujesz one są samo przylepne
Świetny efekt, można kombinowac troszke ;D nie tylko tam przydaje sie światełko ;D
Fajnie to wygląda i nie zalatuje jakąś lipą pomysł wykonanie całkiem ok .Pozdrawiam :)