ja też czekam :)
To jest widok strony w wersji do druku
ja też czekam :)
Odbiór przenieśli na poniedziałek ale przynajmniej dostanę za darmo alufelgi ;D
no to juz niedługo
ale aluski gratis to się szarpnęli
ale jeszcze zastanawiam się czy nie lepiej powiedzieć ,żeby mi dali pieniądze i sam sobie aluski kupie ;D
z ostatniej chwili Fiat kombinuje z kserem dokumentów ;D
no nie ładnie z ich strony ale to nie fiat tylko diler cos chce pewnie ugrać dla siebie. stawaj okoniem to cos może jeszcze dadzą :D
Czyli co, diler robi w konia Fiata? Mozna tak?
jeszcze dodali mi czujniki cofania do tyłu ;D nie wiem po co ale jak dali to biorę ;D , raczej Fiat robi Dilera w konia ;D ale diler próbuje załatwić w wydziale komunikacji żebym z kopią mógł te auto zarejestrować ;)
POZDRAWIAM FIAT MIMAR PIEKARY ŚLĄSKIE;D
a wiadomo polak potrafi wiele rzeczy. a czujnik cofania wierz mi przyda się. mi w bravo go brak (mala szyba + szerokie słupki = mała widoczność) tego bajeru
kiedyś na pewno się przyda ;D wszystko co dają za darmo się przyda ;D
chyba że w mordę dają a to juz może się nie przydać :D
Przykładowa rozmowa
-a wie pan co?
-co?
-mamy dla pana jeszcze jeden prezent
- tak, jaki?
-*strzał w mordę*
-za co kurw* ?
-Taki prezent od firmy ,dowidzenia
i wszyscy ludzie w salonie takie oczy 0_0
no byłoby nieźle :D
a do tego zadowolenie klienta z takiego prezentu.
Właśnie dowiedziałem się ,że dokumenty będą jutro o 11 tylko nie wiem czy ksero czy oryginał ;D
ale jakiś postęp jest ;D
P.S
Właśnie zacząłem się zastanawiać czy na dowidzenia nie dostanę w mordę :D
na wszelki wypadek załóż kask :d pożyczyć ci??
wejdę w kasku motocyklowym ;D i potem będę w aucie wyglądał jak Stig ;D
może zrobię zdjęcia ;D
Witam.-W moim evo mylife są światła do jazdy dziennej, posiadają zarówki W21W, możesz je wymienić na świecące na biało(led) są na allegro, mają mniejszą moc, ale komp.może wykazywać błędy (niższe napięcie).
Jest to tak jakby mój temat długo nie pisałem studia i te sprawy :) ale przychodzi sezon letni i czas kupić alusy do fiacika i co sądzicie o tych ?
L1 NOWE FELGI CHROM 15'' 4x98 FIAT PUNTO BRAVO 500 (2234665178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jak na razie fiat sprawuje się zawodowo, niskie spalanie, zero stuków puków, normalnie miód cud i ciasteczka ;)
jak dla mnie to fele do samochodu wyższej klasy a nie kropka. trochę zbytnio przebajerzony ten chrom. choć może na aucie by ładnie wyglądało. I kwestia tego jaki masz kolor auta. do ciemnego jeszcze jakoś może by uszło do jasnego już nie. kolejna sprawa to to że się bardzo błyszczą a to tylko 15" więc może wyglądać jak wieś tuning. pomyśl o tym i jak masz możliwość to i umiejętności to nawet w pincie sobie je wklej na auto i zobacz