To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja u siebie niebawem robię cos podobnego tylko na czerwono. Tylko jeszcze daje listwę na dół drzwi żeby podświetlało ziemie po otwarciu drzwi. Do tego wszystkie żarówki we wnętrzu oraz w bagażniku i schowku będą ledowe. Fajne białe światło z tego wychodzi.
-
Ja mam właśnie czerwone, między innymi dlatego, że mam podświetlenie radia czerwone. Ale zdecydowanie jaśniejsze jest podświetlenie niebieskie. Nie wiem jak tam z listwą led, ale ja używałem paneli led po 3 diody na każdy i po jednym panelu na stronę kierowcy i pasażera tak żeby oświetlały nogi. Niebieski świeci bardzo ładnie i mocno, czerwony słabiej.
-
Ja mam też z modułów 3xled. Tyle że białe. Wg. mnie wali pstrokacizną jak się kolorowe zakłada..
-
załóżcie sobie taśmy ledowe RGB ze sterownikiem i sobie będziecie zmieniać kolory wg humoru xD
-
dla mnie bomba ale osobiscie nie lubie jak mi cos pod nogami świeci
-
Zamontowałem takie same podświetlenie siebie. Tylko że nie mam wyłącznika zrobionego tak jak kolega tylko podłączyłem pod lampkę podsufitki.
-
Jak dla mnie to trochę wiocha zalatuje ale pomysł ok
-
Powiem wam że to naprawdę fajna spraw, autorowi polecam zmianę tego włącznika i podpięcie pod lampkę sufitową (100% lepszy efekt) Od lipca (kiedy zrobiłem u siebie) to mam tyle zleceń. Zimny biały lub ciepły biały to najlepsze kolory, można by było całe wnętrze zrobić w kolor np. zielony co też jakoś wygląda :D
-
Chcesz choinkę i wieś tuning to walisz w kolor, chcesz żeby było to praktyczne i ładne dajesz białe lub ew. żółte - też fajnie wygląda ;)
-
Wydaje mi się że zawsze najlepiej będzie się komponować, jak kolor będzie taki jak podświetlenie deski rozdzielczej.
U mnie akurat bursztyn, i jak coś to taki będę robił.