BART_osz kwestia gustu, ja tam wole jako osobne urządzenie, to samo z aparatem i w ogóle, a telefon jest głównie do dzwonienia, chociaż nie mówię, ze nie lubię jak trochę bajerów ;)
To jest widok strony w wersji do druku
BART_osz kwestia gustu, ja tam wole jako osobne urządzenie, to samo z aparatem i w ogóle, a telefon jest głównie do dzwonienia, chociaż nie mówię, ze nie lubię jak trochę bajerów ;)
wcześniej pytałem o mapy właśnie pod kontem sygic-a, z którego także jestem zadowolony - póki co sprawdził się.
i tak jak kolega wolałem kupić telefon z gps i aparatem niż mieć kilka urządzeń które używało by się rzadko. co prawda aparaty w telefonach nie mają może takiej jakości jak sprzęt bardziej profesjonalny, ale do sporadycznych zastosowań niezawodowych w zupełności wystarcza.
jako ciekawostkę podam iż serial "głęboka woda" który miał ostatni premierę na dwójce jest kręcony właśnie telefonem (+ profesjonalne obiektywy).
Zgadzam się - wychodzę z założenia że jak coś jest do wszystkiego to do niczego ... ale życie weryfikuje moje poglądy i obecny telefon służy nieźle jako navi i aparat ... i jako telefon oczywiście :) .
Co do navi - nie korzystam z niej codziennie bo jeżdżę w regionie który znam i jest ok - jadąc gdzieś dalej mam pomoc w formie sygica - spisuje się świetnie.
kupilem mio o ktorej wspominalem wczesniej, automapa na polske spokojnie zmiescila sie na karcie 2gb i polowa jest jeszcze pusta
co do navi w telefonie to ja sie zrazilem po testach w avili, jakos wolno mielil droge :/
Navi w telefonie tylko na WM, po wgraniu AM.
Niestety testowałem navi na nokiach i androidach.... i na Polskę, poprostu kupa.
Natomiast z nawigacji na Polskę jakie polecam to tylko AutoMapa... niestety po około 8 latach doświadczeń z klientami/znajomymi - doszedłem do wniosku że jest najłatwiejsza, względnie najdokładniejsza i najstabilniejsza.
Dziś zaktualizowałem Auto-Mapę do 6.8.1 PL. Jak się będzie sprawować na trasie opiszę dokładnie, po przetestowaniu.
ja tez ja już testowałem. i powiem szczerze że mam mały niesmak. trasa "szybka" z Rewy do Białej Podlaskiej wg mnie powinna przebiegać tak
Obwodnica 3 miasta potem 7 do Warszawy i z warszawki k2 do białej a poprowadził mnie z 7 na Przasnysz, ostrów mazowiecka, Ciechanowiec, Siemiatycze, biała podlaska. w teorii godzinę krócej lecz stan dróg pozostawił niesmak. ogólnie oceniam ja w skali od 0-6 na takie 5,5
Najlepsza opcja w auto mapie to optymalna ;-)
no teraz to i ja wiem że trzeba wrócić do opcji optymalnej. na poprzedniej wersji tak miałem i było fajnie myslalem że tu opcja szybka będzie bardziej po głównych drogach. ale sporo poprawili na +. fajny i przydatny jest asystent pasa ruchu.
a co powiecie o tym wyborze
GPS MIO Spirit 670 Polska 5'' KRAKOW najtaniej ! (1748945952) - Aukcje internetowe Allegro
mam zamiar ja zakupic ale ciagle sie wacham ale skoro mowicie ze MIO MOOV 500 jest spoko to te[COLOR="#A52A2A"]ż[/COLOR] chyba niczego sobie za taka kase ???/
unikaj rażących błędów ortograficznych
bardzo dobry wybór. 5' to dobre rozwiązanie gdyż nawigacja musi być czytelna
Ja bym rozejrzał się jeszcze za Larkiem, gdyż za połowę ceny masz to wszystko i jeszcze Windowsa CE.5.0
Witam. ja używam NTT Navi 5036FMBT mam na karcie Auto Mape6.8 i jestem zadowolony.
Jeśli ktoś ci pomógł to odwdzięcz mu się i kliknij w gwiazdkę REPUTACJI
nie sztuką jest się rozpędzić, sztuką jest wyhamować
Ja jestem zdania, ze sama navi to drugorzędna sprawa, najważniejsza jest mapa jaką mamy ;)