Napisałem na PW, skoro mam już "dawcę" to w temacie wypowiem się dopiero, gdy auto będzie sprawne... Być może nie jestem pierwszym i ostatnim z tym problemem.Cytat:
Napisał pioneer81
Pozdrawiam, longer2007
To jest widok strony w wersji do druku
Napisałem na PW, skoro mam już "dawcę" to w temacie wypowiem się dopiero, gdy auto będzie sprawne... Być może nie jestem pierwszym i ostatnim z tym problemem.Cytat:
Napisał pioneer81
Pozdrawiam, longer2007
ja tez ci napisalem na pw ale niewiem czy doszlo .sruba jest i ja sprzedamhttp://fiatforum.com.pl/imgshack/_f/f_0001491.jpg oto chodzi tak?Cytat:
Napisał longer2007
Tak, chodzi mi konkretnie o tą blachę z tą śrubą. Powiedz mi kolego ile za to chcesz?
sam niewiem ,nigdzie nie patrzylem za tym .ile proponujesz ?Cytat:
Napisał longer2007
Ja również nie orientuje się ile coś takiego może kosztować, może któryś z forumowiczów zaproponuje rozsądną cenę dla kupującego jak i sprzedającego :)Cytat:
Napisał pioneer81
Moja sugestia spr ile kosztuje kompletny rozrząd zliczcie ilość elementów i podzielcie cene przez ilość i mniej więcej będziecie wiedzieć ile można liczyć za 1 cześć. Oczywiście to moja sugestia.
Kolego ale tutaj nie chodzi o części rozrządu tylko o część bloku silnika raczej, do rozrządu tylko dochodzi pasek, rolka prowadzaca, napinacz i ewentualnie koło zębate, nigdy nie widzialem rozrządu w komplecie z tą częścią. Także będziemy musieli dogadac sie w inny sposób :) może po prostu rzucić cenę i zobaczymy :)Cytat:
Napisał lukq
P.S Oczywiście nie krytykuje w żaden sposób pomysłu kolegi Lukq :)
A swoją drogą... Czy śruba na zdjęciu, po lewej u góry (10tka bodajże) jest przykręcana do bloku silnika? Bo u mnie jest ukręcona... Tak zauważyłem, widać mechanik nie miał wyczucia... Zdjęcie w linku poniżej.
Link kolegi z w/w postów: http://fiatforum.com.pl/imgshack/_f/f_0001491.jpg
Pozdrawiam, longer2007
dzis sie dowiadywalem o ta czesc i śrube i wyszlo 120 zl a wiec moja propozycja 50 zł. a CO DO TEGO AD TO DZIS TAM BYLEM I KUPOWAŁEM ŁĄCZNIK STABILIZATORA DO STILA I ZAPŁACILEM 56ZL A NA WIATRAKACH TYDZIEN TEMU KUPOWALEM I DALEM 57ZLWIEC CENY MAJA ZBLIZONE.POZDR ...Cytat:
Napisał longer2007
Witam, skoro 50 zł to ok. Bedę dzwonił. Co do AD to zapłaciłeś tyle samo bo nie masz rabatów (my zamawiamy po 40% mniej), dlatego wydaje ci się, że ceny są zbliżone. Są, ale nie dla wszystkich.
Pozdrawiam