nie ma zadnej puszki oprocz tej kolo kielicha i przed aku no i jeszcze przekaznika od swiec nic tam wiecej nie widze
To jest widok strony w wersji do druku
nie ma zadnej puszki oprocz tej kolo kielicha i przed aku no i jeszcze przekaznika od swiec nic tam wiecej nie widze
Ze schematu jest tak:bezpośrednio z aku idzie przewód czerwony do tego bezp.-potem jest jakaś wtyczka i przy samym bezp jest czerw-czarny(ale nie jest to skrzynka przy akum)Potem z tego bezp.jest czerwony i idzie do kostki w komorze silnika po lewej stronie,a następnie do reszty,tzn do przekaźnika świec wtrysku itd Poszukaj takich kolorów kabli,może znajdziesz "na piechote"ten bezp.
sprobuje poszukac. z tego bezp. B(1a) idzie czerwono-zolty kabel taki grubszy i czerwony taki cienki . ten czerw.- zolty znalazlem i idzie do wtyczki przed aku kolo puszki z 4 przekaznikami i 1 bezp. z tej wtyczki od czerw-zolty wychodzi czerwony i idzie na przekaznik kolo aku na ktorym wlasnie nie mam zasilania a nie moge znalezc gdzie idzie ten czerwony cienki od bezp.
To właśnie jest ten obwód o którym pisałem.Ten czerwony musi się łączyć z grubym czerwonym,a potem idzie do bezpiecznika 30A.Cytat:
Napisał prezesek20
acha czyli pozostaje mi znalezc ten cienki czerwony i wszystko bedzie jasne
[size=2][ Dodano: 2011-01-14, 13:06 ][/size]
a jeszcze jedno pytanie nie orientujesz sie moze od czego jest tan przekaznik kolo bezpiecznikow B i C bo mam tam delikatnie styki podpalone