sprawdź wcześniej czy na pewno będzie pasował do twojego autka po przez podanie facetowi numeru nadwozia
To jest widok strony w wersji do druku
sprawdź wcześniej czy na pewno będzie pasował do twojego autka po przez podanie facetowi numeru nadwozia
najpierw sprawdze, czy w moim przypadku to faktycznie nagrzewnica. tlustego osadu na szybach nie ma. kaluz pod wycieraczkiami tez. poprzedni wlasciciel mowil zeby odgrzybic uklad.
jakby cos, tutorial jak wyjac i zamontowac nowa jest calkiem niezly. powinienem dac rade :) niech sie tylko zrobi cieplej...
seth67 dzięki za linka, dzwoniłem po warsztatach, w specializującym sie w fiatach koles powiedział żebym przyjechał to popatrzy jaki mam model i czy się go da wyjąć przez schowek, bo podobno są też takie wstawione w których trzeba cały przód rozbierać :| bo nie wyjdzie przez niego.
co do samodzielnej wymiany to nigdy nie bawiłem sie w takie wymiany, nie mowiąc o narzędziach, chciałem sciągnąc link który nawet chyba Ty posadziłes o wymianie ale niestety nie mam do niego dostępu :|, bo moze lepiej warto w klucze zainwestowac i sprobowac samemu?
w sumie jak masz śrubokręty i podstawowe klucze to samemu można zrobić większość napraw w aucie.