To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
ale fiat jednak dobrze wykańcza swoje auta
haha ale zabrzmiało... ale mi się wydaje, ze to my, użytkownicy je wykończamy, może nie wszyscy, bo są tacy którzy dbają o auto ;) a co do solidności wykończeń, to chyba, a raczej na pewno masz rację.
-
a ja chyba zakupie i30 niezła cena i nawet nie jest w środku taka badziewiasta jak się wydawać mogło
-
kilka msc temu myślałem o sprzedaży sieny i toyoty, zakupie Fiata Linea, wtedy była ta akcja "noc zakupów", podoba mi się Linea, tylko bardzo skromne wyposażenie wersji podstawowych, których w czasie tej promocji nawet nie było, a oferowane modele z różnymi pakietami i bardzo wysoką ceną, ale auto w porównaniu do mojej Sieny naprawde super, może w nowym roku ceny będą atrakcyjne i warto będzie zastanowić?
Oglądałem konkurencyjnego i30 i też auto ciekawe, z bogatym wyposażeniem już w standardzie, ceny również bardzo dobre, może i bardziej atrakcyjne niż Fiat.
-
Cytat:
Napisał seth67
gdyby stilo było robione jeszcze w 2008 to byłoby bez kłopotu
cóż zostaje ci wycieczka do Brazylii i w ramach pamiątki przywiezienie nowego stilo :p np. z silnikiem na benzynę i alkohol.
-
miałbyś z kim pić w razie gdyby nie było nikogo innego pod ręką ;)
-
to w brazylii jeszcze wychodzą?? świetnie a z tym alko to dobry pomysł zawsze to dobry kompan byle nie cwaniakował i fochów nie strzelał :D
-
haha wyobraźcie sobie:
seth67, Stylon, Ty nie rozu... [yc]... eesz, to nie som proste rzeszy.. to nie som proste rzeczy...
Stilon, Piiij! nie pi***l
haha
Kochanie idę do garażu podłubać w samochodzie
- Tylko mi się znowu nie nachlejcie jak świnie :D
-
KamyK, juz to widzę oczami wyobraźnie. musiałoby być super
-
Cytat:
to w Brazylii jeszcze wychodzą??
aha. a także stare uno osobowe (jako mille) i w wersji dostawczej (jest i nowe uno), stare fiorino, w kilku wersjach palio i nową sienę a także uterenowione wersje stilo, idei, palio oraz co ciekawe ... doblo.
zresztą zobaczcie sami co tam mają: http://www.fiat.com.br/monte-seu-carro/
-
ale Cromy nie mają i Scudo ;-)
-
to kto jedzie ze mną po auto?? :D
-
a na co w końcu się zdecydowałeś? jak na pomorzu to możemy się umówić jakoś ;-)
-
wiesz sam nie wiem jechałem ostatnio i30 i jest całkiem przyjemny ale ostatnio patrze na Fiata Linea i jest całkiem fajny
-
e to już cromkę lepiej ;-)
-
nie te finanse :D i już za duża
-
Chyba, że tak, bo ja choruje na Cromke albo 159 ;-)
-
159 to kawał fury jak to alfa ale to spalanie mnie przeraża
-
hehe, no ja myślę o cromie, albo alfie 2.4 Mjtd 200 km ;-)
-
lukq, to gratki ile pali?? z 9 na mieście łyknie spokojnie pewnie
-
no wiesz ja na to nie patrzę, bo i tak trzeba tankować, a po mieście to w sumie mało jeżdżę, głównie trasa, 70/30, także jak będę obchodził się delikatnie z pedałem gazu to myślę że na trasie do 6 zejdę a w mieście do 8 ;-) ale to w przyszłym roku zobaczymy jak po weselu ile mi kasy zostanie jeszcze, bo na razie jak wyliczam to kupa kasy mnie wyniesie ;-)