To jest widok strony w wersji do druku
-
Mało więcej to jest trasa, dojazd do pracy wyjeżdżam od siebie jade 25km do pracy i spowrotem i tak cały tydzień, a prędkość z jaką jeżdże to 100-110km/h.
[size=2][ Dodano: 2010-09-16, 12:32 ][/size]
A czym to można zaślepić? Jeden mi gada że nawet można wyciąć z puszki od piwa, drugi że z jakieś blachy to wyciąć.
-
Cytat:
Napisał zozo1
A czym to można zaślepić? Jeden mi gada że nawet można wyciąć z puszki od piwa, drugi że z jakieś blachy to wyciąć.
na allegro np na za niewielkie pieniądze możesz zakupić, w żadne wycinanie z puszki bym się nie bawił, nie można robić żadnych rzeczy na sztukę byle były, jak już robić to niech to ma ręce i nogi.
P.s jeśli już zaślepisz możesz spodziewać się troszeczkę większego konsumowania ON przez samochód, tak piszą użytkownicy którzy sobie zaślepili EGR'a.
-
Witam odnośnie zaworu EGR w moim BrawoTD 100s
Autko słabo jechało i nie miało ciągu. Po jakimś czasie urzywania żona przywaliła w misę olejową i z braku oleju przytarła się turbina. Wymieniłem na nową a auto zaczyna ciągnąć dopiero od 3tyś..:( ale jak przeszła wskazówka przez 3tyś to dostawał kopa ostrego. Po przeczytaniu kilku postów spróbowałem zaślepić zawór EGR i ... pomogłoauto zbiera sie teraz od niskich obrotów. Wstawiłem blaszkę od piwa:):) międzi zawór a kolektor dolotowy do tego komplet uszczelek z podręcznego brystolu:)
-
Blaszkę po piwie radzę wywalić i zrobić zaślepkę z jakiejś blachy mosiężnej,nierdzewnej lub ocynkowanej.Trochę pośmigasz i nawet nie będziesz wiedział kiedy jej fragmenty wessie do silnika.