Nie sprawdzałem czy czy kluczykiem działa nie wpadłem na to ale sprawdzę jak tylko auto wróci z wymiany hamulców.
To jest widok strony w wersji do druku
Nie sprawdzałem czy czy kluczykiem działa nie wpadłem na to ale sprawdzę jak tylko auto wróci z wymiany hamulców.
obstawiam na 90 % że masz przełączone drzwi, aby dzieci nie otwierały, czyli tak jak pisze seth67, kontrola rodzicielska, przerabiałem to w skodzie kolegi.
pokombinuj z ustawieniami w kompie, ew naciśnij szybko2 razy przycisk otwierania na pilocie powinny wszystkie drzwi się otworzyć
A więc jak otwieram auto kluczykiem to też się otwierają tylko drzwi kierowcy a pasażera już nie pomimo centralnego zamka.Jeżeli jest to kontrola rodzicielska to podejrzewam że jest to w drzwiach?Jakieś małe coś żeby dzieci nie otwierały.Tylko dlaczego to działa nawet jak otwieram auto pilotem czy kluczykiem a nie jak ktoś chce otworzyć samochód od środka...??Bo na tym polega kontrola rodzicielska żeby dziecko od środka nie mogło drzwi otworzyć.Od środka drzwi się otwierają i to bez problemów.
zobacz jeszcze czy przypadkiem któryś z przewodów w drzwiach nie przeciął się.
Nie wydaje mi się bo jak dwa razy nacisnę otwieranie drzwi na pilocie to drzwi pasażera się otwierają ale przed odłączeniem akumulatora otwierały się za pierwszym...
przestaw w kompie aby otwierały ci się wszystkie drzwi po naciśnięciu przycisku na pilocie, polecam poczytać instrukcję, po odłączeniu aku wrócił do ustawień fabrycznych
w kompie zmieniałem i sprawdzałem już wszystkie ustawienia no i niestety...
jedz do kogoś od centralnych zamków i niech zobaczy to fachowiec
z po nacisnieciu guzika w drzwiach zamki pracuja jednocześnie? jesli tak to centralny jest ok.
myśle ze tak jak koledzy mówia to jest kwestia ustawień kompa.
fukcja Driver Lock - Off-drzwi kierowcy i pasażera otwierają sie jednocześnie / On- tylko kierowcy się otw po naciśnieciu pilota