Coś nie chce mi się wierzyc - CF2 na trasie z łodzi więcej max było 190 - pedał w podłodze.Cytat:
Napisał lukq
To jest widok strony w wersji do druku
Coś nie chce mi się wierzyc - CF2 na trasie z łodzi więcej max było 190 - pedał w podłodze.Cytat:
Napisał lukq
kiedyś jak będę w Krakowie to dam znać jak jeszcze będę posiadaczem tej maryśki, to pojedziemy gdzieś na autostradę, oczywiście pisze o wskazaniu licznikowym, bo przy 150 GPS pokazuje 143 więc nie wiem jak jest przy 210 bo akurat nie miałem GPS'a
ja też o liczniku - 190 na budziku i nic więcej.
postaram się zrobić fote ;-)
Nie musisz, może masz dobrze zrobioną sztukę :D :D
Poza tym CF2 ma 5 km mniej :D
z makarolandi ;-)
tamta też :D
200 stilo taty a swoim 190km/h
tu miałeś jeszcze możliwość zaszaleć ;-)
wcześniej mazdą 626 z silnikiem 1840 i mocy zaledwie 90 HP miałem 195 licznikowo jednak wg 'GPS zazwyczaj było 10 mniej... więcej już się bałem bo auto było strare. Stilem dziś do 170 bo żona się już darła :D a miałem ochotę jeszcze pocisnąć :)
tipo 1.6 90KM 180km\h
croma 2.5TD 115KM 190km\h
a teraz moim wehikułem miesiąc temu 240km\h na bp trasa Konin-Łódź auto to Omega 2.5 V6 170KM
rozchulałem Marysie 2.0 do 180 ale się prosta skończyła ale to nie wszystko na co ją było stać :D
Najwięcej 190/h, potem wydygałem (Stilo Multiwagon 1,9 JTD 115KM)
Załącznik 313
230 dochodzi spokojnie . Najważniejsze ze licznikowe 220 potrafi utrzymać stale i na prostej i pod górke :) .
Tempra 1.6 carb. lekko modzona 2x pokazała już 200 zegarowo :) GPS nie mierzone ale podejrzewam, że coś kolo 180-paru mogło być.
A to ikonka od klocków po lewej? Spalanie chmm nie małe, ale w końcu duża prędkość.
Tipo 2,0 16V jechałem 190km/h (poszło by jeszcze, ale to przypadkowo było) Bravką narazie małe 160km/h, spokojnie na A2 :P
W sumie to raczej nie śmigam szybko ale kiedyś ciąłem do Wawy i i było coś koło 180km/h ale był też spory deszcz i nie chciałem się rozwalić więc wyluzowałem.