Powiedz mi, jak nabiją z markerem to nabijają normalnie do "pełna"?
A później po paru dniach sprawdzenie? Gdy jest z markerem chodzi normalnie klimatyzacja? Czy się mylę?
To jest widok strony w wersji do druku
Powiedz mi, jak nabiją z markerem to nabijają normalnie do "pełna"?
A później po paru dniach sprawdzenie? Gdy jest z markerem chodzi normalnie klimatyzacja? Czy się mylę?
Marker jak kolega napisał to nic innego jak zwyczajny barwnik UV, klima nabijana jest na full i normalnie działa, i jak przecieku nie znajdą to z barwnikiem jeździsz normalnie aż do następnego nabicia.
A ile tak mniej więcej kosztuje nabijanie klimy?
zależy od warsztatu, ale u mnie ceny wahają się od 90 do nawet 180) :D
odgrzybianie(ozonowanie 30-60zl)
klimy nabicie, około 150-200 zł plus odgrzybianie jeśli chcesz przez sewris klimy zaczyna się od 50 zł w górę, no chyba, że sam kupisz preparat do odgrzybienia[od 20-60 zł],a i jeszcze dolicz filtr ;-) także około 250-300zł
drogo u Was :D
ja za 90 nabi;lem 120 z odgrzybieniem :D
z tym ze musialem kupic zaworki 2 szt = 30 zl :]
o to tanio, u mnie jest taki duży serwis Klimy, ale teraz też mam taniej po znajomości, ale to co innego ;-)
no, a najlepsze jest to ze 90zl to cena normalna :D wiadomo jak komus wchodzi >1000g środka to bedzie te 150 ale tak jak stilacz 500g to ponizej 100zl.
dokładnie bo tak sobie myślę, że coś za tanio ;-) ale, NoVi, ma zarys co i jak mniej więcej ;-)
pozdrawiam
U mnie wchodzi 720mg. Skasowali mnie 150zł. Za marker 30zł krzyczą.
szczerze myslałem że to droższy wydatek będzie.
CHyba będe musiał się udac żeby mi nabili, bo coraz gorzej chłodzi
A ile czynnika trzeba nawbić do Stila wg danych serwisowych?
coś koło 565
Jak będziesz nabijał, to na początek najpierw zassą Twój czynnik, żeby wiedzieć ile go zostało w układzie, a następnie będzie uzupełniał do pełna. Nie słyszałem, by ktoś miał całkowicie pustą klimatyzację.Cytat:
Napisał tarlaf
To idę nabijać i przyjdę jeszce powiedzieć czy mnie zmroziło.