łee tam, wcale nie muszą. Wczoraj męczyli się z Grecją, a taki z nich faworyt. Brazylia męczyła się z Koreą Płn. Nie wiem czy taki faworyt, który zawodzi w grupie z niewiele znaczącym zespołem zasługuje na tytuł mistrza.Cytat:
Napisał BS
To jest widok strony w wersji do druku
łee tam, wcale nie muszą. Wczoraj męczyli się z Grecją, a taki z nich faworyt. Brazylia męczyła się z Koreą Płn. Nie wiem czy taki faworyt, który zawodzi w grupie z niewiele znaczącym zespołem zasługuje na tytuł mistrza.Cytat:
Napisał BS
No zdarzało się już, że w grupie zawodzili, a później zdobywali tytuł, to że ktoś zawalił jeden mecz w drugim wymęczył nic jeszcze nie oznacza. Meczów jest 7 jeśli ktoś zajdzie do finału, więc siły trzeba jakoś rozłożyć.
A mi się dziś podobała gra Ghany. Mimo przegranej z Niemcami stworzyli wiele ciekawych akcji które rozruszały trochę widowisko. W 1/8 spotkają się z USA i będę im z pewnością kibicował :D Mam nadzieje, że to będzie ta "niespodzianka" mundialu.
Argentyna to wygra ;D
Wszystkie 3 mecze w grupie wygrane ;D
Myślę że jak Holandia dzisiaj wygra, można liczyć że będzie Finał
Holandia - Argentyna :D
Ja jednak pozostanę przy opcji Brazylia - .......? Finał :D
No i dwoje finalistów z ostatnich mistrzostw odpadło ;) Francja i Włochy, fakt faktem, że furory nie robili.
Czyżby czarnym konikiem okazał się Urugwaj lub Ghana :?: :P
Napewno, któras z tych drużyn dojdzie do półfinału, to akurat nie trudno obliczyc, ale na tym sie skończy ;)Cytat:
Napisał krzychTIPOspeed
Ogólnie czeka nas jeszcze duuzo ładnych meczy np. dzisiejszy Niemcy : Anglia 4:1 był naprawdę fantastyczny ;) Na 90% w ćwierćfinale spotkają sie Holandia z Brazylią więc tez będzie ciekawie ;)
Po drugiej stronie ćwierćfinał Niemcy zagrają prawdopodobnie z Argentyną (chyba, ze jakaś niespodzianka i Meksyk ich pokona), a Hiszpanie mysle, ze do półfinału dotrą na spokojnie :D
Więc tak jak pisałem wczesniej, finał Brazylia : Argentyna (chociaz serce jest za Holandią) ;)
No ale to tylko moje obliczenia, a jak wiemy ten Mundial przyniósł już nam dużo niespodzianek :P
no dokładnie :D a dziś wieczorem może byc kolejna ;)Cytat:
Napisał egon
Oby nie ;)Cytat:
Napisał krzychTIPOspeed
Na razie idzie po mojemu :D Ghana i Niemcy grają dalej :D A Argentyna też nie będzie miała lekkiej przeprawy hehe I dobrze :D
Po pierwszej połowie Arg - Mex 2-0 ;) ( z tego jedna ze spalonego :sciana:)
brazylia jedzie do domu :yahoo:
luca89cn, ano, spora niespodzianka, baardzo lubię Holandię i ciesze sie z jej awansu, ale Brazylii szkoda mi bardzo :?
Poprostu spotkali sie za wczesnie :doubt:
tak to prawda brasilia odpadła ... ale Latający Holendrzy pokazali klasę