może masz gdzieś w ustawieniach taką opcję, ja osobiście radio mam podłączone, tak, że gra bez zapłony, jak wyłączę silnik to też się nie wyłącza.
To jest widok strony w wersji do druku
może masz gdzieś w ustawieniach taką opcję, ja osobiście radio mam podłączone, tak, że gra bez zapłony, jak wyłączę silnik to też się nie wyłącza.
Mam pytanko dzisiaj wracając z nocki zapaliła mi sie kontrolka od przepalonej żarówki,podczas naciskania hamulca nożnego,myśle sobie nie ma stopu ale po sprawdzeniu jest a kontrolka sie zapla jak hamuje.Co może byc tego przyczyną?,elektryczne sprawy czy jakis czujnik??
Śniedź na stykach w lampie.
[color=red]Wypełni prawidłowo pole "lokalizacja" w swoim profilu![/color][size=6][/size]
ok dzieki w weekend postaram sie to usnąć
[size=2][ Dodano: 2010-09-01, 11:00 ][/size]
Auto na luzie,trzesie az czuc w srodku,mechanik stwierdził ę jest uszkodzona sonda lambda,dodam że autko robi tak na gazie no i na benzynie.Myślicie że to trawna decyzja?Czy podjechać na komputer z nim najpierw?
[size=2][ Dodano: 2010-09-01, 11:04 ][/size]
Auto na luzie,trzesie az czuc w srodku,mechanik stwierdził ę jest uszkodzona sonda lambda,dodam że autko robi tak na gazie no i na benzynie.Myślicie że to trawna decyzja?Czy podjechać na komputer z nim najpierw?
[size=2][ Dodano: 2010-09-01, 11:04 ][/size]