Tak w tej.
To jest widok strony w wersji do druku
Tak w tej.
To czyli kupować łożysko z piastą?To nawet dobrze bo chciałem też łożyska wymienić tylnie ale nie wiedziałem że to jest jedno.Co sądzicie o tej firmie optimal? http://moto.allegro.pl/item943071718..._1998_tyl.html
Ja szpilki kupilem w sklepie motoryzacyjnym na zamówienie płaciłem jakiś rok temu około 8 zł za sztukę.
No innego wyjścia nie ma, w naszych wozach łożysko jest zintegrowane z piastą jako jedna całość.Cytat:
Napisał zozo1
Dzięki chłopaki, to teraz już wszystko wiem, a co do tych szpilek to nie moge znleśc :? tylko mają do stalowych felg a ja potzrebuje do alusów.
zajdź do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego i na pewno kupisz. jak jednak nie dostaniesz to mogę ci kupić u siebie i prześle ci pocztą żadem kłopot.
U nas mają ale są krótkie a ja potrzebuje długie.A długich u nas nie mają.
To allegro, tam kupisz na kilogramy.
Generalnie kolego zozo to pisales w 1 poscie ze masz auto bez absu - wiec moje pytanie: po co ci lozysko z absem? Jest drozsze ze wzgledu na pierscien magnetyczny..
Jesli nie masz absu - poszukaj sobie w tej cenie lepszego lozyska. Naprawde warto w lozyska zainwestowac. Spalanie zmniejszysz poprzez zmniejszenie oporow toczenia.. ;) A przynajmniej bedziesz sobie tak mogl wmowic. O firmach ci napisalem poemat, wiec sie stosuj. A co do szpilek do alusuw - idz do jakiegokolwiek sklepu ktory SPECJALIZUJE SIE w sprzedazy felg alu. Ja tak lazilem po motoryzacyjnych, chcieli mi wcisnac kit i to za 8-10 zl za sztuke... a tak naprawde byly to zwykle szpilki tyle ze 10.9 twardosci - ale do stalowek..
W koncu poszedlem do goscia ktory sprzedaje w Krk felgi, powiedzialem ze potrzebuje taka szpilke (wykrecili mi w gorach dla kawalu z jednego kola - wiec reszta mi zostala i potrzebowalem 3 sztuk). Koles powiedzial mi od jakiego auta sa te szpilki (tak jak bym niewiedzial:P ), ile maja dlugosci, jakie maja grzybki, dal 3 identyczne, porzadne, ladnie wychromowane... i zaplacilem mu za to 12zl ZA WSZYSTKO czyli 4zl za szpilke. Nie oplaca sie kombinowac - taki jest wniosek. Najprostsze rozwiazania sa najlepsze jak mawial dziadzio Kalasznikow.
Dzięki kolego jutro podjade do sklepu z alusami i popytam.