Ja mam 10 poduszek,więc nabyłem trochę wprawy :lol: Ale problem leżał zawsze w kablach,tak jak pisałem wcześniej.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam 10 poduszek,więc nabyłem trochę wprawy :lol: Ale problem leżał zawsze w kablach,tak jak pisałem wcześniej.
nawet nie wiedzialem ze tyle moga upchnac w stilowce_myslalem ze max to 8 ... ja mam 6 :)
Jaki to rocznik ma aż 10 poduszek :?:Cytat:
Napisał ROBERT61
2003r,ale był robiony na zamówienie :lol:
jak to na zamówienie? poduszki w sensie?
MODEL AUTA BYL ROBIONY NA ZAMOWIENIE_WIELE BYLO TAK ROBIONYCH...NIEKTORE SCHUMASCHERY BYLY TEZ NA ZAMOWIENIE CO SIE OKAZUJE_CZYTALEM O TYM:)))
a skąd o tym wiesz? jest jakieś info gdzieś w papierach które o tym mówi?
dzisiaj wsiadlem do auta i blad poduszki zniknal. kiedy odsunalem fotel kierowcy blad sie pojawil a kiedy je z powrotem wsunalem to blad zniknal czyli nie lacza styki ... ale samo sie naprawia to jest plus :)
Często za błędy poduszek są odpowiedzialne kostki w schowkach, nad nadkolami tylnych kół w bagażniku. Są to kostki odpowiedzialne za kurtyny boczne. Warto poruszać tymi kostkami i spryskać je jakimś sprayem poprawiającym przewodzenie. To dużo tańsze rozwiązanie niż komputer! Nie każdy wie, że te kostki tam są.
Takie dodatkowe info . Na poduszki jest 10 lat gwarancji .... a później mogą one przestać działać poprawnie .
czyli mam jeszcze dwa latka :) hehe
[size=2][ Dodano: 2010-01-31, 16:57 ][/size]
no i rzeczywiscie kostki w nadkolach w bagazniku sa ... i u mnie wlasnie ona chyba nie laczyla... zostala konkretnie zmacana i bledu jak narazie nie ma na konsoli :)
witam mi też świeci poduszka ale po wcisnieciu mode można się bawić kompem. błem na diagnostyce i wykazało błąd czołowego czujnika wstrząsowego jak go sprawdzić bo chyba możliwe że to coś z kablami również