w trakcie jazdy przełączył na benzynę i nic
przejechał jakieś 500 i dopiero przełączył
To jest widok strony w wersji do druku
w trakcie jazdy przełączył na benzynę i nic
przejechał jakieś 500 i dopiero przełączył
A może zróbcie tak... przekręcajcie kluczyk na pierwszą pozycję ze 3-4 razy niech podpompuje benzyny i za 5-tym razem spróbujcie odpalić jeśli zaskoczy choć na chwilę to stawiam na pompkę paliwa.
Jak dla mnie to albo komp nie puszcza, coś się po psuło komp nie pozwała na odpalenie, albo nie dostaje paliwa lub dostaje za mało. Jak sprawdzaliście czy jest paliwo?
z tym kluczykiem to spróbuje zobaczymyCytat:
Napisał waho.
sprawdzaliśmy i paliwo dochodziCytat:
Napisał szela
Tak tylko pytanie czy wystarczające ciśnienie jest.Cytat:
Napisał Remote
Świece jak wykręcaliście nie były mokre? Jakiego koloru były końcówki? Może wymieńcie świece na nowe.
świece były trochę mokre. Zapomniałem o tym napisać dopiero ty waho. mi o tym przypomniałeśCytat:
Napisał waho.
Czyli były zalane świece... wymieńcie świece i powinno wszystko wrócić do normy.
NGK o oznaczeniach BKR6EKC coś około 60zł komplet.
Może się mylę ale zalane świece na gazie też nie powinny chodzić.
szela, właśnie to jest dziwne że przy zalanych świecach auto potrafi odpalić z gazu. Bo przy instalacji gazowej istnieje pojęcie jak "uruchamianie awryjne" nie testowałem szczerze jak to działa, ale ja mam w instrukcji obsługi instalki napisane że właśnie przy zalanych świecach odpowiednie poprzełączanie przełącznika powoduje jakieś inne dawkowanie gazu, osuszenie świeć i możliwość rozruchu.
gość rozwiązał problem a nie podał przyczyny - ja zostałem z tym samymn problemem. Te fiaty to wszystkie takie zagadki ?