W końcu znalazłem, dzięki za instrukcję ;P
To jest widok strony w wersji do druku
W końcu znalazłem, dzięki za instrukcję ;P
cześć, od 3 dni jestem właścicielem fiata stilo multiwagon jtd 1.9 Dynamic ... kupiłem używany z niemiecką instrukcją obsługi ... no i dotarłem tu w poszukiwaniu wersji polskiej ... dzięki :)
witam, właśnie kupiłem Stilo kombi 1.9 JTD z Włoch więc instrukcję mam po włosku, cieszę się, że trafiłem na to forum bo oprócz instrukcji mogę poczytać i podzielić się własnymi odczuciami na temat jazdy tym Fiatem
witam, właśnie kupiłem Stilo kombi 1.9 JTD z Belgii 2003 rok i dotarłem tu w poszukiwaniu wersji polskiej ... dzięki
Witam wszystkich tych, którzy potrafią docenić samochód (oczywiście Fiat jest liderem ;)) bez patrzenia na znaczek jaki wozi na przodzie!
Wczoraj zakupiłem Stilo w wersji kombi 2003r. 1.9 jtd. z przyciemnianymi szybami z tyłu, zmieniarką Blaupunkta (której jeszcze nie potrafię do końca obsłużyc albo coś jest nie tak) z Belgii. Zatem nie posiadam polskiej, a przynajmniej angielskiej instrukcji, a tylko Włoską i Hiszpańską bodajże, dlatego zacząłem szukać pomocy na tym prze zacnym forum i znalazłem ją, dziękuję wszystkim, którzy je współtworzą i mam nadzieję, że też będę mógł komuś w przyszłości pomóc.
Wszystkim życzę szerokości, przyczepności i tysięcy szczęśliwie przebytych kilometrów w naszych Fiatach :]
Witajcie :-) od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Stilo 1,9 JTD z 2002 roku :)
Dzięki :D
Witam wszystkich :)
Witam. Ostatnio trafiłem w sieci na taki program: Klik.
Jest to oprogramowanie dla serwisów do fiata stilo do wszystkich wersji silnikowych. zainstalowałem go i jestm pod wrażeniem gdyż zawarte tam są praktycznie wszystkie ważne dane techniczne samochodu. Polecam
Edit:
PS zapomniałem dopisać że hasło do rozpakowania arch. to mich@l2118
Tu masz jeszcze instrukcję obsługi do stilo wersję polską w formacie PDF oraz kilka innych
Klik.
Najnormalniejszy eLearn.
Owszem ale dla kogoś kto sciągnął auto z innego kraju i nawet nie ma instrukcji obsługi po polsku to taki programik może być skarbnicą wiedzy. Tak było w moim przypadkuCytat:
Napisał Hipo
czesc zna ktos kody do plikiu z rapid shaera bo nie moge rozpakowac
Super, pomoglo
Dzieki za instrukcje:)
Panowie a jak poproszę o instrukcję fiata żeby wysłali mi na wskazany adres to dostanę oczywiście papierową? I jakie są koszta takiej operacji? Z góry dzięki