no ale jakos braklo magicznego slowa za zaciski z NB i pozostale klamoty :D
To jest widok strony w wersji do druku
no ale jakos braklo magicznego slowa za zaciski z NB i pozostale klamoty :D
To tajemnica, żeby zbijać kase na tych swapach na zlecenie :badgrin: :badgrin: :badgrin:Cytat:
Napisał opti
Mi się ta Maryśka podoba. No i pasja właściciela. Pytanko. Gdzie można kupić taki ładny słupek ze wskażnikami? Mam na taki smaka. ;D
Na alledrogo zanabywasz słypek i dowolne zegary - Hipek ma Ciśnienie Oliwy, temperaturę Oliwy i Ciśnienie dmuchawki...Cytat:
Napisał adamglo
Hipo zakładałeś podstawkę pod czujnik temperatury??
Akurat na nie był wtedy w szkole jak uczyli magicznych słówek :)Cytat:
Napisał opti
U mnie podstawka jest bo jest chłodnica oleju więc ten wynalazek co sprzedają na allegro nie da się u mnie zamontować, trzebaby mega długą tą śrube drążoną na którą nakręca się filtr. Ja zrobiłem to tak że w miejsce czujnika ciśnienia oleju wstawiłem trójnik i do niego podłaczyłem ciśnienie oleju, temperature i czujnik od kontrolki. Trochę to nie jest dobre rozwiązanie bo temperatura oleju reaguje z dużym opróźnieniem no i jest niższa na wskaźniku niż w rzeczywistości, trójnik jednak jest obok silnika i ciepło oddaje do otoczenia.Cytat:
Hipo zakładałeś podstawkę pod czujnik temperatury??
A propo springów co Opti nie zauważył.... czarne nie pasują do czerwonych zacisków :D :lalala:
Wole czarne niż czerwone, w dieslu masz wystarczajaco twardy zawias, a masochistą nie jestem :lalala:Cytat:
Napisał ubek
Przyznam że dużo czasu i kasy poświęcasz na swój wózek... Autko już wygląda lepiej niż nowe fabrycznie :)
Do nowego dużo mu brakuje ale dzięki za słowa uznania :DCytat:
Napisał interceptor
[size=2][ Dodano: 2009-07-06, 21:01 ][/size]
http://fiatforum.com.pl/uploads/IMGP4443.jpg
Troche nie za wysoki profil na tych 17??:P :D:D moim zdaniem przez 40 powinno być odpowiednim zamiennikiem do serii ;>
a seria z tego co pamiętam 195/55 R15 a ty masz 205/45 R17 co daje 3,5% błędu na profilu 40 daje około 0,1 % ;P. Teoretycznie to nie dużo ale w praktyce da się odczuć. ;)
Owszem daje się odczuć, szczególnie przy ruszaniu na załączonej klimie, jednak wole to niż pralke jaka jest przy profilu 40. Miałem chwile i juz więcej nie chce ;)Cytat:
Napisał raper1987
Całokształt na wielki PLUS, fajne światełka, wszystko ze smakiem. Podobają mi się te dodatkowe zegary. Czy awaryjność tego silnika jest duża??
W zasadzie to żadna, nie wymaga nic wiecej niż każdy normalny silnik czyli reguralnej wymiany oleju i filtrów i tylko jeździć.Cytat:
Napisał karwoj25
Bardzo ładne auto.Felgi mi się podobają ale auto można by dla lepszego efektu nieco opuścić na glebę.Światła udały się pięknie.A kolor auta mój ulubiony (oprócz czarnego).
Hipo, :dlon: no piękną maryśka metamorfozę przeszła :bravooo:, taki rodzynek na sprzedaż ,a w portfelu pająki :P