Czasem winne są poprostu uszczelki. Wystarczy posmarowac i wiele dźwięków ustepuje.
To jest widok strony w wersji do druku
Czasem winne są poprostu uszczelki. Wystarczy posmarowac i wiele dźwięków ustepuje.
Witam wszystkich . Kilka dni temu kupiłem kombi i jest to samo . Jeszcze nie zabrałem się za to z braku czasu ale obstawiam że to może być któryś z elementów wyposażenia znajdujących się w kole zapasowym . W tym tygodniu sprawdzę i dam znać.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam wszystkich . Kilka dni temu kupiłem kombi i jest to samo . Jeszcze nie zabrałem się za to z braku czasu ale obstawiam że to może być któryś z elementów wyposażenia znajdujących się w kole zapasowym . W tym tygodniu sprawdzę i dam znać.
Witam ponownie. Po między ramkę w której siedzi tablica rej. a klapę wepchnąłem dosyć sporą kulkę zwiniętą z folii tak aby pożądnie naprężyć wszystkie zaczepy i problem zniknął. Teraz muszę tylko pożądnie zamontować ramkę do klapy i tablicę do ramki.
Ja mam bardzo podobnie pomimo, że sedan. Jadę po bruku i słyszę jak się coś telepie. Jakby plastik o metal. Zamierzam wsadzić syna do bagażnika albo żonę. Ja wiem, że to rezonuje ale swojego czasu miałem wrażenie, że to gdzieś przy tylnej szybie.
Sprawdź może też osłonę aluminiową nad ostatnim tłumikiem. Ona lubi się luzować, bo alu się utlenia w miejscach przykręcenia blachy do podwozia, robią się większe otwory w osłonie i śruby jej nie trzymają. Wtedy ona sobie lata i wydaje różne tajemnicze dźwięki.