Ta strona działa tylko na samochody z USA, Kanady i chyba Meksyku. Tak czy siak z Ameryki Północnej. Europejskie nie mają takiego rozwiązania online...
Jedyna alternatywa map, to CarPlay lub Android Auto, albo opłata dla Fiata ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Ta strona działa tylko na samochody z USA, Kanady i chyba Meksyku. Tak czy siak z Ameryki Północnej. Europejskie nie mają takiego rozwiązania online...
Jedyna alternatywa map, to CarPlay lub Android Auto, albo opłata dla Fiata ;)
Próbowałem tych softów użyć w Abarth’cie 595, ale wyświetla mi się komunikat : „Wersja nie zgodna z samochodem” 😔
Mam Abartha 595 Turismo z rynku niemieckiego. Czyli EU. Pierwszy link nie działa (File not found). Pozostałe dwa ściągałem i próbowałem instalować, dwukrotnie komunikat: oprogramowanie nie zgodne z samochodem.
Mam radio 7” z NAVI , DAB, bez Car Play i bez AA.
SUKCES! Pomijając pierwszy plik, udało mi się zainstalować dwa pozostałe. Wszystko działa wyraźnie szybciej. Może w niedalekiej przyszłości uda mi się jeszcze wykupić subskrypcje na aktualizacje TomToma?
Drodzy polscy przyjaciele, odzyskałem oryginalny link do Fiata, w którym znajduje się pierwszy plik, który nie jest już dostępny.
Oczywiście dostęp jest zarezerwowany dla pracowników warsztatu Fiata lub pracowników i z tego powodu cały czas czekam na możliwość zalogowania się, ale jeśli wśród Was jest któraś z tych postaci, to można ją pobrać.
https://uprssaml.fiat.com/fiat/?targ...pcode=witexedi