Dzieki za odzew, auto mam w Toruniu, powiem mlodym,zeby cykneli fotke ,jak zięc sie dokopie do BSI:wink:
To jest widok strony w wersji do druku
Dzieki za odzew, auto mam w Toruniu, powiem mlodym,zeby cykneli fotke ,jak zięc sie dokopie do BSI:wink:
No nie smiej się, to ich pierwszy nowiusienki wóz...Chlopakowi bedą się rece pocic,żeby co nie urwać?!;-)Załącznik 41479, doslali mi fotke..
Czy ja pytałem o fotkę kierownicy? Nie wyraźnie piszę?
Potrzebne zdjęcie naklejki body computera :lol:
Ta naklejka wygląda tak jak niżej, i takie zdjęcie zróbcie swojego
BSI :
Załącznik 41481
Dasz rade odczytac, czy kazac lepszej jakosci doslac?Załącznik 41482Załącznik 41482:wink:
Jakoś dobra zdjęcia, niestety ten Body Computer nie obsługuje tempomatu, także nie da się tanim kosztem :(
Dzieki wielkie za fatygę...jednak w serwisie gosciu nie sciemnial. Jak ochloniemy troche po zakupie, do tematu wrócimy, jeszcze raz dzieki!:rolleyes:
Witam szanownych Klubowiczów. Bardzo proszę JackTheNight o odpowiedź, czy mój komputer obsłuży tempomat bez wielkich nakładów finansowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkim duuużo zdrowia życzę.Załącznik 41487
Cyjas nie obsłuży tempomatu, ale widzę że to nowe body, a tak się składa że moje rodzinne miasto to Sieradz i nieraz a nawet często bywam w Sieradzu, także możemy się jakoś spotkać i wtedy komputerem sprawdzę czy oby na pewno nie obsłuży lub obsłuży tempomat. :)
Napisz do mnie na priv.
Na wakacyjne wyjazdy po autobanach , to się zapoda, beez przeróbek, kombinacji...cena przyzwoita:smile:
https://allegro.pl/oferta/tempomat-f...21a14291fbf951
Ciekawość zabiła kota, ale skoro już jest taki wątek to i ja zapytam. Da się?
Załącznik 41492
Witam wszystkich Klubowiczów. JackTheNight uprzejmie proszę o odpowiedź, czy mój komputer obsłuży tempomat. Nie wiem czy dobre zdjęcie zrobiłem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkiego dobrego.Załącznik 41823
To jest zdjęcie komputera wspomagania kierownicy, a ja potrzebuje zdjęcie body komputera. Jest niżej i po lewej stronie.
Sorki. już daje zdjęcie. Pozdrawiam Załącznik 41824