Mała ciekawostka. Niedługo prawdopodobnie dołączy kolejna 80 16v, a obecna złota zostanie trochę wybebeszona i pójdzie na złom :-)
Być może będę w stanie podzielić się jakimiś częściami, ale warunek jest taki że auto musi być na chodzie.
To jest widok strony w wersji do druku
Mała ciekawostka. Niedługo prawdopodobnie dołączy kolejna 80 16v, a obecna złota zostanie trochę wybebeszona i pójdzie na złom :-)
Być może będę w stanie podzielić się jakimiś częściami, ale warunek jest taki że auto musi być na chodzie.
To może ja tam coś przytulę od Ciebie? :)
Ano przytuliłbym np spryski reflektorów, może jeszcze jakieś inne ciekawostki :D
Akurat to jest jedną z tych rzeczy które zostawiam do mojego zapasowego magazynu części ;) tak samo lusterka z całą instalacją, fotele przednie, radio, przełącznik szyby, plastikowe nakładki na progi i wiele wiele innych. A co do spryskiwaczy to mogę powiedzieć że lepsze są z Marei. Są niższe.
No ale ostatecznie plan mi się wyklaruje jak już przytargam następna i zobaczę co dokładnie w niej siedzi. Może się okazać że spróbuję złotą nawet po prostu sprzedać na OtoMoto w całości. Tak czy siak, chce mieć zapas części. Albo w formie całego auta, albo graciarni ;)
Mogę dodać że już mam trzy Bravy ;)
Załącznik 41183
I tak wygladaja teraz moje dwie 80 :)
Czerwona wiśniowa kupiona wczoraj. Zewnętrzne nie jest najlepiej. Auto było pukniete że poduszka wystrzeliła lub była noszona przez jakiegoś fana :-) maska i grill są przedliftowe ale to zrobił poprzedni właściciel, natomiast wsadzona jest multifunkcja z Marei, lampy z marei, zderzak był dwukrotnie naprawiany, naruszone są błotniki co widać na łączeniu z słupkami oraz jeden błotnik puścił na zgrzewie z progiem. Ale to dla mnie nie problem. Mechanicznie jest wszystko ok, a auto kupiłem głównie przez wyposażenie :-) czyli przede wszystkim oryginalna skórzana tapicerka, poza tym 4 szyby elektryczne, klima półautomat, białe zegary, i hit czyli fabryczna zmieniarka i roleta tylnej półki. Mam katalog akcesoriów do bravy i takiej rolety nie ma. Ale wygląda jakby była oryginalna. Ciekawy bajer.
A tak wygląda rzeczona roletka. Półka zrobiona jakby z fabryki wyjechała.
Załącznik 41184
Załącznik 41185
Kurcze fajne te ekstrasy masz :)
Masz dane salonu sprzedaży auta? Jakbyś był dociekliwy to mógłbyś wysłać zapytanie do salonu czy mają informację na temat tej roletki
Fajne Bravki :) Miałem Marea Weekend w HLX 1.9 TD 100 :)
Do twojego STILO jak chcesz mam zegary z graficznym wyświetlaczem z Abartha wersja angielska stan BDB :)
Z tego niebieskiego wagona? A jak pisałem na MCP o brembo to się nie odezwałeś :P