Pewnie ledy wstawiłeś do oświetlenia tablicy?
To jest widok strony w wersji do druku
Pewnie ledy wstawiłeś do oświetlenia tablicy?
Tak, dwa rodzaje sprawdzałem i mi ten komunikat po środku zegarów wywalało. Po włożeniu normalnych żółtych jest ok. Pomyślałem że zapytam czy ktoś znalazł na to rozwiązanie, np. inne żarówki? :confused:
Ja takie użyłem Philipsa, są jaśniejsze od standardowych, wyglądają znośnie w nocy. Błędów brak, świeca już 3 rok w sedanie.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4803e11a0a.jpg
Czy chodzi tobie o te żarówki Philipsa? Załącznik 43573
Ja miałem te szczęście że w grudniu w udało mi się kupić za kilka złotych używane LED lampki podświetlania tablicy rejestracyjnej. Z tego co rozmawiałem ze sprzedającego zakupił je na Ali, lekko przerobił aby nie wywalało błędu i najpierw ładnie świeciły u niego a od 3 miesięcy u mnie w Tipo. Ogólnie uważam to za najlepsze rozwiązanie, bo jakości oprawek na żarówki w oryginalnych lampeczkach są tragicznej jakości i po 40 tyś. km wyglądają słabo.
Tak, to te philips'y.
Ja do tych lampek od 2017 przez 142000 km jeszcze nie zaglądałem i nie zamierzam póki działają.
W każdym aucie na klapie w kombi miałem większy lub mniejszy problem z zaciskaniem tam wody, zwarciami, gniciem gniazd, przepalaniem żarówek więc tu uskuteczniam zasadę: działa - nie leź!
U mnie po wymianie lampek wygląda to tak Załącznik 43575
Ładnie wygląda, ja dziś kupiłem Philipsy co kolega wyżej polecał. Żadnego błędu nie ma i też dobrze one podświetlają tablicę. 13 zł i po temacie :wink:
Ja kupiłem w sklepie stacjonarnym.Załącznik 43577
Nie mogę znaleźć tego zestawu, a mam standardowe zwykłe żarówki które świecą średnio. Posiadam fiata tipo (sedan) z 2019r i żarówkę mam o nazwie 06X9A4 pewnie to będzie W6W do podsufitki z CAN busem? Możesz mi wysłać przykładową aukcję z allegro lub inną.
Wysłane z mojego AC2003 przy użyciu Tapatalka