To jest widok strony w wersji do druku
-
Fiat w ch#ja przygrał ze sprzeglem , powinni akcje oglosic i wymieniac na wlasny koszt , ku#wy babilońskie 😆
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Fiat w ch#ja przygrał ze sprzeglem , powinni akcje oglosic i wymieniac na wlasny koszt , ku#wy babilońskie ��
Nie tylko ze sprzęgłem, ale i z o wiele droższą turbiną w MultiAir w latach 2015- 3 kwartał 2017 (mają to w papierach, wadliwe komponenty turbiny).
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Nie tylko ze sprzęgłem, ale i z o wiele droższą turbiną w MultiAir w latach 2015- 3 kwartał 2017 (mają to w papierach, wadliwe komponenty turbiny).
Nie wiem, nie interesuje mnie to , w tipo nie ma MA 😝
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Bo na takich zdjęciach nie będzie widać peknietego
Docisku.
Poszukaj takiej dziury jak na zdjęciu nizej z mojego docisku, który mi też pękł.
Załącznik 40947
Chyba mam to!
Załącznik 40975
Załącznik 40976
Wygląda jakby cały dysk pękł. Dodatkowo teraz widzę, że "widełki" nie są w równej odległości od siebie.
-
Dokładnie to Wrog28, tak właśnie pęka docisk, czyli ten dysk słoneczka.
-
Tipo SW 1.4 120 2017r.
W niedzielę zablokował się drażek zmiany biegów i pojawił się swąd palonego sprzęgła. Myślałem że to może docisk.... Cóż myliłem się. Mechanik sam nie mógł uwierzyć dwumas się rozleciał.... Zrobię fotki to wrzucę. Autko listopad 2017 przebieg 56.000 km. W piątek wymieniłem aku...cele poszły... Przypomina mi sie moja poczciwa Croma [emoji1787]
Wysłane z mojego LM-G850 przy użyciu Tapatalka
-
Nie ma tak źle, jeszcze tylko drążek, alternator i będzie cała lista wadliwych elementów.
Potem już spokój :cool:
U mnie na razie drążek i chyba dogorywa aku.
-
Dwa stabilizatory wymieniałem [emoji1787]
-
Cytat:
Napisał
kilerkings
U mnie na razie drążek i chyba dogorywa aku
No właśnie pisałem kilka dni temu że aku u mnie zostało zastąpione nowym. W tym okresie pogodowym fabryczna bateria przyprawiała o palpitacje wskazówki liczników, a co by było przy lekkim mrozie- to nie chcę nawet myśleć......
-
Cytat:
Napisał
twinskillers
Tipo SW 1.4 120 2017r.
W niedzielę zablokował się drażek zmiany biegów i pojawił się swąd palonego sprzęgła. Myślałem że to może docisk.... Cóż myliłem się. Mechanik sam nie mógł uwierzyć dwumas się rozleciał.... Zrobię fotki to wrzucę. Autko listopad 2017 przebieg 56.000 km. W piątek wymieniłem aku...cele poszły... Przypomina mi sie moja poczciwa Croma [emoji1787]
To wczas, u mnie 100kkm i na razie ok.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Killer King
Nie ma tak źle, jeszcze tylko drążek, alternator i będzie cała lista wadliwych elementów.
Potem już spokój :cool:
U mnie na razie drążek i chyba dogorywa aku.
Mam stare Punto 2 od przebiegu 80kkm, obecnie 260kkm i nawet nie wiem gdzie jest w tym aucie alternator:tongue W Tipo podobnie.
-
Cytat:
Napisał
twinskillers
Tipo SW 1.4 120 2017r.
2550 pln naprawa. Wymienione cały zestaw. Dwumasa lata tami z powrotem [emoji1787]
-
Rozumiem, że w W-Jet jest inne sprzęgło niż w 1.4 95
-
Dobrze rozumiesz, w tjet jest tak zajebiste sprzęgło ze nawet dwumase ma ;-)
-
Najdroższy zestaw sprzęgła do 1.4 95 (356WXA1B) jest w granicy 650 zł. Tańsze jak LuK po 450, pomijam zestawy poniżej tej ceny, bo są i za 350.
Zestaw LuK z kołem do 1.4 T-Jet kosztuje 1400 - cena z sieci + robocizna i wyjdzie jak pisali powyżej 2250
W 1.0 też jestem dwumasa ?