bo masz!! :wink: :wink::wink:
dobra, żarcik taki :)
To jest widok strony w wersji do druku
Fakt, mam ciulowatą matę do tego stopnia, że nawet o niej zapomniałem i niech pamięć o tym nie przeminie !
Teraz jak już emocje opadły, wypłakałem się do poduszki, to okazuje się, że problem ciulowatej maty w bagażniku wylądował na +9999 miejscu rzeczy najmniej istotnych ;-)
Ale z drugiej strony kupowanie maty Razew, to jak naklejenie gwiazdy mercedesa na masce, no w pewnych okolicznościach nie przystaje :lol:
U mnie SW 2020 Lounge i strzałki :roll:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ludzie dajcie spokój to tylko mata , jedni wożą skrzynki które się ślizgają , inni tylko powietrze ja teraz mam gumową - ale kiedyś była śliska i też dawała radę :smile: . Każdy kij ma dwa końce i w tym przypadku również . Na macie śliskiej -plastikowej polejesz wodą - płynem przecierasz szmatką i jest lux . Przy macie gumowanej piasek - trawa trudniej usunąć sami przyznacie :zgoda:
No i popsułeś całą zabawę!
Wiesz co robi ta mata? Ona odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest mata na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tą matą? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to moja ciulowa mata, przez nas "Januszy motoryzacji" wykonana i to nie nasze ostatnie słowo...
To po zaktualizowaniu softu zegarów cyferki znikną a strzałki zamienia się na inne... ale to tylko w aso witechem można zrobić...
Sporo osób narzekało, ze trzeszczą czy co tam robią i smarowanie wazelina im pomagało... chyba ze coś pokręciłem :-)
Porownanie jak z dupy. Chciałeś napisać ze mata rezaw za dobra jest to tak ciulowatego auta jak tipo, za droga czy co? Czy znowu Cię nie zrozumiałem lub złe zinterpretowałem słowa?
Na ten wpis patrzę i widzę sztuczny śmiech przez łzy z bólu dupy...
Bo to przerobiony cytat z misia :lol:
Trzeba wrzucić na luz, bo kto się przejmuje tym, co ktoś w bagażniku wozi ? No chyba tylko policja - kontrabandą :cool:
https://youtu.be/uPZj1p_smCA
Jak kontrabandą to jeszcze celnicy ;-)
Tak poza konkursem, pod podłoga wożę w bagażniku pompkę, saperkę, siekierę, łańcuchy, zestaw kluczy, gąbki do zabezpieczania ładunków, pasy do spinania tego co wsadzam na dach na relingi, odkurzacz do gniazda zapalniczki, jednorazowe lejki, zestaw zapasowych żarówek, płaszcz od deszczu, pomarańczowe światło ostrzegawcze i cholera wie co jeszcze... aaa - kable rozruchowe trojkat i gaśnice... aaa i linke holowniczą...
Całkiem sporo gruzu :-)
Qvadrat widze że sprzęt na tzw. "kibicowskie ustawki" masz niezły ;) Swoją drogą dobrze że masz drugą podłogę. Mnie kilka lat temu Skodą Fabią pod Jarosławiem zatrzymano do rutynowej kontroli i przeszukaniem bagażnika ("przemytnictwo"). A w bagażniku luzem 2 spore maczety żeby dojść przez chaszcze do linii energetycznej. Gliniarza trochę cofnęło po otwarciu bagażnika ;)
Jacku przecież to nikomu nie przeszkadza a zwłaszcza mi :tongue
A że się można ponabijać i to czasami z samego siebie to już inna sprawa.
Bo sama mata czy to Rezaw/Razew/Noname jest jak miś z filmu Barei - "a na koniec zrobi się protokół zniszczenia"
PS. wracając do tematu podpowiadania zmiany biegu, to w Tipo po FL jest podpowiedz strzałkami + numer biegu
https://youtu.be/9hK_TWw6np4
PS. Ktoś rozwiązał zagadkę dlaczego w niektórych Tipo 1.4 95km jest skala obrotów do 8k a w innych 7k ?
Załącznik 39957
Kolejna rzecz o której bez forum bym się nie dowiedział :-)
Kiedyś podobnie było w foce mk1 - przed liftem w tddi do 7k a po lifcie z nowym tdci do 5k.
Pewnie podobna zasada i tu ma miejsce, w silniku bez euro6 z początku produkcji będzie do 8k a po zmianach i z euro6 już do 7k... pseudoekologia?
To raczej nie norma euro, bo w wersji z listopad 2020 nadal jeste 8k.