400zl to sporo. No ale jak nie masz innego wyboru.. Tak jak pisalem ja zaplacilem 100zl w krk jakies 2 tyg temu..
Sent from my LM-Q610.FGN using Tapatalk
To jest widok strony w wersji do druku
400zl to sporo. No ale jak nie masz innego wyboru.. Tak jak pisalem ja zaplacilem 100zl w krk jakies 2 tyg temu..
Żebym jeszcze miał gwarancję że będzie działał tak jak należy..
Z tego co opisujesz to powinno dzialac, jesli faktycznie tylko problemy z odpaleniem pojawiaja sie na delikatnie rozgrzanym silniku. U mnie tak wlasnie bylo. W mrozy odpalal po 1-2 obrotach i jak byl rozgrzany to samo. Z tego co zaobserwowalem delikatnie rozgrzany tzn okolo 30-40 stopni celsjusza plynu chlodniczego. Latem na pelnym sloncu po paru godzinach potrafil wlasnie sie tak nagrzac i miec problem z odpaleniem.
Oj w upalne dni zwłaszcza jest ten problem..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jak możesz napisz o co konkretnie mam poprosić fachowca jak będę na miejscu
No to jest b. duza szansa ze to wlasnie dawki startowe sie rozjechaly. Poza tym jest to typowa przypadlosc przy tym silniku.
Najlepiej poszukaj kogos kto jest swiadomy co w aucie z tym silnikiem sie dzieje. Ja w firmie Conmir powiedzialem ze potrzebuje regulacji dawek startowych bo mam problem z odpaleniem.
Tak jak pisalem jest to powszechny problem i ktos kto siedzi w modyfiakcjach softu na pewno wie o co chodzii co musi z tym zrobic.
Też jesteś posiadaczem Bravo?
Tak. Ten sam rocznik ten sam typ silnika
Podobno silniki nie do zdarcia a tu co chwila problem jakiś..
Sam silnik jak najbardziej. Co innego osprzet [emoji6]
Jakie masz średnie spalanie w swoim ?:)
Karolll ,jak lapiesz cos z elektrotechniki, takie cos sobie spraw ,zamontuj w szereg z czujnikiem temp. plynu. Jak zadziala, a zadziała bo mam takie cos w moim , to stawiasz flaszkę,
https://allegro.pl/oferta/zle-odpala...dti-4868994084
Taniej sie nie da!!!!
Spalanie kontrolowalem kiedys na komputerze pokladowym. W kazdym razie rozbija sie 5.2l/100km plus minus 0.5l. Zima mniejsze ze wzgledu na 'mniejsze' opony.
Braval zależy mi na tym żeby po prostu działał, nie chce za chwilę znowu czegoś naprawiać dlatego szukam sprawdzonego sposobu na poprawienie sytuacji, a na elektrotechnice się nie znam.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Toofoxy słyszałeś o podanym przez kolegę sposobie ?
Slyszalem ale nie mam zdania