Odstaje, ale na tyle, że musiałem się dobrze zastanowić na co zwrócić uwagę.
Są rzeczy mniej i bardziej ważne.
Może mój ból tyłka jest mniejszy ... ?
To jest widok strony w wersji do druku
Odstaje, ale na tyle, że musiałem się dobrze zastanowić na co zwrócić uwagę.
Są rzeczy mniej i bardziej ważne.
Może mój ból tyłka jest mniejszy ... ?
Mam i ja :lol:
Czyli kolejna wada samochodu, na którą by mało kto zwrócił uwagę, gdyby nie forum :wink:
nie traktuję tego juz jako wady.
Ot, po prostu chcialem wiedziec czy to ja mam cos nie tak czy TTTM
Skoro wiele osób ma podobnie to zlewam temat i o tym nie myslę. Są przyjemniejsze rzeczy w życiu niz przejmowanie się taką pierdołą. Oczywiście gdyby tylko mnie to tak wystawało to bym pojechal do ASO ale tak.. to mi to zwisa kalafiorem.
Swojemu 500X przyjrzałem się dokładnie pewien czas temu . Tak ,te auta są radośnie składane ,w przypadku np japończyka obawiałbym się ,że jest jakiś poszkodowy ,ale w przypadku Fiata ..TTTM
W odniesieniu do Dacii Sandero II to Tipo jest wzorem dokładności.
Tam to tolerancje poskładania są warsztatowe - liczone w mm.
Kij że odstaje. Najgorsze jest to że wlew nie jest w żaden sposób zabezpieczony.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
w 2020 przed Tipo chcialem kupic Dustera. Nowego
Po 5 egzemplarzu dałem sobie spokoj
Tipo jest niemal idealny przy dacii :)
Żeby deska rozdzielcza w dusterze nie przypominała ikarusa to może bym poszedł to obejrzeć na żywo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie wywołujcie prima z lasu!
już tak mam :)
ale wkurwiłbyś się jakby kilka egz mialo albo krzywo spasowane plastiki, lampy tylne źle przykręcone, zacieki lakieru na blotnikach?
i gdy w koncu wplacilem zaliczkę, przyszedl egz i na placu zona zauwazyla peknięty lakier na styku błotnika z zderzakiem ?
Ja WIEM że to budżetowe auto ale jakiś szczątkowy dział jakosci chyba tam powinni mieć?
Tipo tez jest budzetowe ale jakiś poziom mimo wszystko trzyma. Nawet pomimo tej głupiej klapki
No ale moja opinia o Dacii jest tylko na podstawie 3 lat użytkowania /oglądania, więc dla niektórych może nie być miarodajna.