Jakby ktoś potrzebował do swojego autka to w dziale sprzedam wystawione lusterko prawe 7 pin w kolorze brązowy magnetico
To jest widok strony w wersji do druku
Jakby ktoś potrzebował do swojego autka to w dziale sprzedam wystawione lusterko prawe 7 pin w kolorze brązowy magnetico
Dziękuję. Części do klimy automatycznej są tanie, budżet 400-500zł jest wystarczający na wszystko, ale rzeczywiście jest dużo roboty przy montażu. I też nie wiadomo czy przeszczep zadziała bo nikt tego chyba nie robił jeszcze. Planuję całość na urlop, żeby nie potrzebować auta i mieć 2-3 dni. Traktuję to jako ciekawy sposób na spędzanie czasu :) Nawet jeśli nie zadziała - za wiele nie stracę i na dodatek zrobię profesjonalne wyciszenie auta.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Na razie nie, nie korzystam z tego. Jest to możliwe i nawet proste w montażu, ale za dużo rzeczy do kupienia - 2 mechanizmy tylnych drzwi, 2 instalacje elektryczne tylnych drzwi, 2 tapicerki tylnych drzwi (bez dziur korbotronika), 2 tylne przełączniki szyb, przedni przełącznik na 4 szyby oraz przednia instalacja elektryczna od wersji na 4 szyby.
a mas może link do instalacji gdzie można kupić aby taka przeróbkę wykonać?
Pytanie do Jacka: Masz może schemat lusterek? Przestała mi działać regulacja góra dół po stronie pasażera i szukam przyczyny...
No tak tylko teraz wlasnie nie wiem gdzie szukać czy na wyjsciu za drzwiami kierowcy czy na wejsciu do drzwi pasazera. I w ciul pinów nie wiem gdzie mierzyć.
Schemat lusterek :
Załącznik 42834
Tutaj na tym screenie bedzie lepiej widać kolory chyba :
Załącznik 42835
Spoko tamto też jest OK. Już wiem gdzie szukać przerwy.
Dzieki kolorom znalezione od pierwszego strzała ;-) Pin się wysunął z kostki. Co dziwne można bylo wsunąć taką wsuwkę-zabezpieczenie pinów
Mógłby ktoś pomóc, nie wiem gdzie i po jakim numerze kupić wiązki kabli do drzwi prawych i lewych, bo wymieniam lusterka manualne na elektryczne podgrzewane, wszystko mam prócz wiązek elektrycznych.
Jak kupujesz z demontażu po prostu pytasz się sprzedawcy ile pinów mają wtyczki od lusterek, jak dobrze pamiętam od kierowcy ma być 5, od pasażera 7, info do potwierdzenia w pierwszych postach. Czasami można poznać po zdjęciach. Pasują też wiązki od lusterek z martwym polem, jak dobrze pamiętam mają o jeden pin więcej. Jeśli masz tylko przednie szyby elektryczne to większość wiązek kierowcy ma inną wtyczkę do panelu szyb (przynajmniej innych nie znalazłem, a może nie istnieją), dla wersji ze wszystkimi szybami elektrycznymi, ja podmieniłem analogicznie wtyczki, a od tylnych szyb zabezpieczyłem nie wpięte.
Witam mam pytanie czy ktoś posiada może schemat podłączenia podgrzewania lusterek bocznych?. widziałem tu schemat elektrycznych lusterek niestety nie zauważyłem na nim tych połączeń od grzania