To jest widok strony w wersji do druku
-
No to już podchodzi nie tylko pod brak homologacji ale pod coś grubszego typu umyślne spowodowanie zagrożenia itp. Oczywiście jak ktoś kto przywali w kufer się na to powoła. I zamiast chronić dupę powoduje że można narobić sobie kłopotów typu oskarżenia o uszkodzenie wzroku itp. Lepiej takie wynalazki zostawić w spokoju albo używać tam gdzie maja sens np. w poziomicy laserowej.
-
-
Ciekawe to, ma ktoś może ten laserek? :D Kupiłbym bratu na urodziny.
-
Koledzy, czym Wy się jaracie? Jakbym spotkał takiego na drodze to chyba wypatrywał bym patrolu RD i trzymał kcouki, żeby go szybko wyleczyli z tych szczeniackich bajerów. Sorry tak myślę a dlaczego to powodów jest conajmniej dwa. Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Koledzy, czym Wy się jaracie? Jakbym spotkał takiego na drodze to chyba wypatrywał bym patrolu RD i trzymał kcouki, żeby go szybko wyleczyli z tych szczeniackich bajerów. Sorry tak myślę a dlaczego to powodów jest conajmniej dwa. Pozdrawiam
Co tak poważnie :lol: wszyscy sobie jaja robią :tongue trzeba się trochę pośmiać w tych popieprzonych czasach :lol: Szanowny Kolego Harry, bądź bardziej wesoły. A tak serio to miłego wieczoru wszystkim
-
no ale to taki fajny szeryfowy wynalazek. Jestes pan i władca na drodze bo ty wyznaczasz linie której nie wolno innym przekraczać ;-). Chińczycy robią dużo pożytecznych pierdół ale to juz troche przesada. Tzn pewnie do czasu gdy jakies BMW dostanie takie g... i jakims cudem to homologuje to potem wszyscy producenci jak małpy bedą to naśladować.
-
Stosownych wątków przybywa, więc może już czas, żeby wydzielić specjalne subforum agrotuningowe? ;-)
-
Migacze zakupione na wyprzedaży 11.11 za 59,00 PLN, zakupione jednak o fabrycznej barwie klosza, ciekawe jaki efekt będzie....
-
I to koniecznie z tytułem : agrotuning😄
-
Akurat te migacze nie trącą agrovitą aczkolwiek nie zdecydowałem się...
-
Hejka, migacze przyszły, efekt przeszedł moje oczekiwania, te akcesoryjne, są nawet lepiej wykonane niż oryginalne (posiadają uszczelkę piankową, na całej powierzchni styku z karoserią - oryginalne tego nie mają), żadnych błędów Tipo nie pokazuje, parę PLN efekt super...mi się podoba.
-
Cytat:
Napisał
elnino1981
Hejka, migacze przyszły, efekt przeszedł moje oczekiwania, te akcesoryjne, są nawet lepiej wykonane niż oryginalne (posiadają uszczelkę piankową, na całej powierzchni styku z karoserią - oryginalne tego nie mają), żadnych błędów Tipo nie pokazuje, parę PLN efekt super...mi się podoba.
Zarzuć jakimś filmem z perspektywy boku auta tak żeby było widać również przedni kierunkowskaz lub tylny z danej strony.
-
Cytat:
Napisał
elnino1981
Ta wtyczka pasuje bez problemu? Tylko podmianka i działa?
-
Dokładnie wyciagasz żarówkę wkładasz wtyczke w gniazdo i smiga, mam filmik, że jestem nowy na forum gdzie zrobić upload filmików na naszym forum ???
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Filmiki w dziale DOWNLOAD
-
Są bajeranckie, właśnie do mnie przyszły i na dniach sobie założę.